Dana 2.VI. prošao je najtužniji mjesec dana od preranog odlaska našeg voljenog

BRANKO BOŽINOVIĆ

1954. - 2020.
Kažu da vrijeme tugu briše, a tuge i boli je sve više. Hvala svim dragim ljudima koji su bili uz nas, izrazili sućut i ispratili našeg pokojnika na vječno počivalište. Tvoji: supruga Ivanka, sin Jure, kćeri Marija i Suzana s obiteljima Počivao u miru Božjem.
Navršava se tužnih mjesec dana otkada si otišla, draga naša majko

DRAGICA PRGOMET

Dani prolaze, ali ne i tuga s njima. Teško nam je prihvatiti bolnu istinu da više nisi s nama. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su bili uz nas u našoj tuzi i boli. Neka te čuvaju Anđeli nebeski. S ljubavlju, tvoja djeca. Počivala u miru Božjem.
Dana 2.VI.2020. godine navršava se mjesec dana od kada nas je napustila naša draga

RADOJKA OŽIĆ-BEBEK

Prolaze dani ali ne tuga i bol. Zauvijek ćeš biti u našim srcima i živjeti u našim mislima i sjećanjima. Hvala svima koji su te voljeli i koji su nam na bilo kakav način izrazili sućut i podjelili našu bol. Hvala na toplim riječima podrške, utjehe i suosjećanja. Sin Mate s obitelji Počivala u miru Božjem.
Prije tužnih mjesec dana 1.V.2020. napustio nas je naš voljeni

STANKO ZORICA

1949. - 2020.
Zauvijek ćeš ostati u našim srcima, mislima i molitvama. Hvala ti za sve što si učinio za svoju obitelj. Veliko hvala rodbini, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima koji su na bilo koji način izrazili sućut. Misa zadušnica služit će se 1.VI.2020. u 17 sati u Hrvacama. Zahvalna obitelj. Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
01. lipanj 2020 18:00