Prije mjesec dana napustila nas je naša draga

ANA TODORIĆ

(BIŠKULJA)
Iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima, medicinskom osoblju i svima koji su pismeno i usmeno izrazili sućut te ispratili dragu nam pokojnicu na vječni počinak. Sveta misa služit će se 25.IX.2020. godine (petak) u 18 sati u crkvi Svih Svetih - Zmijavci. Zahvalna obitelj. Počivala u miru Božjem.
Dana 25.IX. navršava se tužnih mjesec dana od kako nas je zauvijek napustila naša draga i voljena supruga i majka

NEDILJKA VUKASOVIĆ

25.VIII.2020. - 25.IX.2020.
Anđele naš, vrijeme što prolazi tužno je, naša ljubav prema tebi vječna je, gdje god bili, gdje god išli, uvijek si u nama i u našim srcima. Tvoj suprug sa sinovima. Hvala svima, župniku don Boži, svim susjedima, rodbini i njezinim prijateljicama. Neka te Bog čuva u svom zagrljaju, a mi ćemo u našim. Misa zadušnica bit će 25.IX.2020. u 17 h u crkvi sv. Luke, Kučiće.
Navršava se tužnih mjesec dana od kako nas je zauvijek napustio naš dragi i voljeni suprug, otac, svekar, djed i brat

ŽARKO PEŠA

LEOPARD 25.VIII.2020. - 25.IX.2020.
Ovim putem želimo zahvaliti svim dragim mještanima otoka Visa, na veličanstvenom ispraćaju našeg dragog Žarka, fra Žarku Mula, fra Damjanu Glavašu, svim svećenicima župe Vinjani i ostalim svećenicima koji su sudjelovali na ispraćaju, posadi broda Petar Hektorović, svim prijateljima, kumovima, poznanicima, suborcima i rodbini koji su pismeno i usmeno izrazili sućut u teškim trenucima i dostojanstveno ispratili našeg Žarka na vječni počinak.
A posebnu zahvalnost predsjedniku vlade Republike Mađarske gospodinu Viktoru Orbanu na riječima utjehe.
Zahvalan brat Tihomir s obitelji.
Sveta misa zadušnica služit će se 26.IX.2020. (subota) u 9 sati, crkva Sv. Roka-Vinjani Donji.
Zauvijek ćeš ostati u našim mislima i srcima.
Počivao u miru Božjem.
Dana 24.IX.2020. navršava se tužnih mjesec dana otkako je otišla naša voljena

ANA BUBIĆ MIHAJLOVIĆ

Mama moja, još uvijek se sve ovo čini nestvarno. Još uvijek imam osjećaj da je sve samo ružan san iz kojeg ću se svaki tren probuditi i ugledati te, čuti tvoj glas, tvoj smijeh, smijati se tvojim šalama. Fališ nam, mila, beskrajno nam fališ. Svojom ljubavlju, dobrotom i vedrinom uljepšala si i obogatila naše živote i ostavila neizbrisiv trag. Zauvijek si s nama, u našim srcima i mislima. Volimo te, mila. Zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su podijelili s nama našu tugu i bol, izrazili nam sućut, uputili riječi utjehe ili na bilo koji drugi način pomogli u ovim teškim trenucima. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem.
Dana 24.IX.2020. navršava se mjesec dana tuge, boli i praznine. Još te potajno čekamo, nadajući se da si tu negdje i da ćeš doći. Nadu i utjehu daje nam vjera u Gospodina i spoznaja da je njegov dom bolje mjesto od ove doline suza.

JOŠKO JERKAN - JALE

Ovim putem iskreno zahvaljujemo svima koji su bili uz nas, uputili nam riječi utjehe te našeg voljenog ispratili na vječni počinak. Veliko hvala prof. Stipislavu Jadrijeviću i svim djelatnicima KB Merkur, dr. Mikuš i Onkološkom osoblju u Splitu, dr. Aniti Šimac-Rako i sestri Snježani, dr. Božidaru Buloviću, Stipi Batarelu, Damiru Križancu, Anti Botiću, Petru Malbaši, Gradskoj glazbi Sinj te fra Blažu Toplaku na dirljivom oproštaju od našeg Jale. Bio si i ostat ćeš lanternom naših života, što svijetlom iz tame obasjavaš i pokazuješ nam put. Ožalošćena obitelj
Prošlo je tužnih mjesec dana od kada si nas napustio dragi supruže, oče, djede, brate i svekre

MARKO ČERINA

Sa svakog mjesta prati nas tvoja sjena. Bit ćeš s nama za sva vremena. Zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svim dobrim ljudima koji su nam pomogli i podjelili bol i tugu. Neka te dragi Bog nagradi za svu ljubav i dobrotu koju si dao. Tvoji najmiliji Sv. misa zadušnica služit će se 24.IX.2020. u 17.30 sati u crkvi Sv. Ivana u Krušvaru.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
24. rujan 2020 18:25