StoryEditorOCM

OD 14. DO 17.3. U HOTELU ‘KOLOVARE’Noćnjak u Zadru

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
12. ožujka 2024. - 17:47

Za koji dan će velika fešta maslinara Noćnjak. Zadružni savez Dalmacije tradicionalno organizira Međunarodnu manifestaciju maslinara i uljara Noćnjak, a ova, 26. po redu, održat će se od 14. do17. 3. u Zadru u hotelu “Kolovare”.

Bit će i ove godine odabrana najbolja maslinova ulja i to u dvije kategorije: pakovine maslinova ulja i otvorena maslinova ulja, tj. ulja u rinfuzi. Za dostavljeni uzorak maslinova ulja proizvođač dobiva certifikat s detaljnim rezultatima ocjenjivanja, a u kategoriji pakovina maslinova ulja, posebno povjerenstvo ocjenjuje i izgled pakovine, odnosno boce i etikete, te bira najbolju.

Bit će odabrani i najbolji proizvodi od masline i to u tri kategorije: prehrambeni proizvodi od masline, kozmetički proizvodi od masline i proizvodi od maslinova drva. U svakoj od kategorija proglašava se i nagrađuje najbolje ocijenjeni proizvod.

Uz stručna predavanja i radionice posebno će biti zanimljiv i Sajam maslinarstva i uljarstva, koji je za sve posjetitelje otvoren tijekom trodnevnog programa manifestacije. Na sajmu se predstavljaju tvrtke, proizvodi i usluge vezani za maslinarstvo i uljarstvo (mehanizacija, strojevi, oprema, tehnologije, zaštitna sredstva, ambalaža, projekti te drugi proizvodi i usluge vezani uz maslinarstvo i uljarstvo).

Organizatori vas pozivaju: “Posjetite sajam maslinarstva i uljarstva, sudjelujte na edukativnim predavanjima, radionicama, znanstveno-stručnim skupovima, prezentacijama i degustacijama koje će se održati u okviru programa Noćnjaka. Iskoristite priliku za poslovne kontakte, razmjenu iskustava, povezivanje i informiranje.

Saznate najnovije maslinarsko-uljarske trendove i šampione ovogodišnjeg Noćnjaka.”

Na vrijeme rezervirajte smještaj u Hotelu Kolovare, a obrazac za rezervaciju preuzmite na www.zsd.hr

Detaljne informacije o smještaju zatražite na tel. 023 203 181

Više o Hotelu Kolovare pogledajte na www.hotel-kolovare.com, a o Noćnjaku na www.zsd.hr te progr

27. travanj 2024 09:43