StoryEditorOCM

U PRODAJNOM CENTRU ‘ENTRADA’ U ZADRUSve za održavanje vrta, maslinika, voćnjaka…

Piše PR FOTO ENTRADA D.O.O.
26. lipnja 2023. - 15:05

U prodajnom centru “Entrada” d.o.o. u Zadru možete pronaći sve što vam je potrebno za održavanje vrta, maslinika, voćnjaka, vinograda, od škara, motokopačica, motokosačica, motokultivatora, motora, agregata, pa sve do traktora s priključcima.

Program za maslinarstvo i vinogradarstvo čini lepeza proizvoda renomiranog talijanskog proizvođača Campagnola. U “Entradi” možete pronaći sve, počevši od ručnih škara pogodnih za orezivanje voćki, maslina, vinograda, preko akumulatorskih škara, akumulatorskih pila s raznim teleskopskim produžecima do vezačica, tresača maslina, te ostalu opremu za maslinarstvo.

Osim Campagnolina programa, u “Entradi” Zadar možete vidjeti i isprobati dizelske i benzinske motokultivatore, motokopačice, motokosačice i prikolice nosivosti dvije, tri i četiri tone proizvođača Labinprogresa. Tvrtka Labinprogres – TPS d.o.o. osnovana je 1974. godine u Labinu te se od tada kontinuirano bavi proizvodnjom poljoprivredne mehanizacije. “Entrada” d.o.o. u ponudi nudi elektroagregate iz vlastite proizvodnje serije Flash od 2,2 kVA do 7 kVA uz trogodišnje jamstvo. Iz serije brodskih elektroagregata u ponudi su agregati Lombardini Marine snage od 4 do 18 kVA. Agregati su pokretani motorima Kohler Engines (Lombardini). Elektroagregati serije FLASH osiguravaju energiju visoke kvalitete te pružaju sigurnost da će svaki potrošač raditi maksimalnom učinkovitošću uz 36-mjesečno jamstvo.

Izaberite svoj traktor iz široke ponude korejskog proizvođača Kioti (Daedong) snage od 21 do 140 KS. Jamstveni rok na traktore je 60 mjeseci ili 3000 radnih sati i odnosi se na tzv. powertrain, koji podrazumijeva pogonski sklop (motor + transmisija). Daedong Gear Co., sa sjedištem u Sanamu, u Južnoj Koreji, smatra se jednim od najvećih svjetskih proizvođača industrijskih zupčanika. Od svojeg osnutka 1973. Daedong Gear proizveo je više od šest milijuna mjenjača i zupčanika za poljoprivredne strojeve i automobile.

Tvrtka “Entrada” d.o.o. osnovana je 1992. godine sa sjedištem u Letaju, u Istri. Svoje poslovnice u Republici Hrvatskoj ima na lokacijama u Sesvetama i Zadru.

Široka paleta “Entradinih” poljoprivrednih strojeva i priključaka namijenjena je komunalnim djelatnostima, velikim i malim OPG-ovima – ratarima, voćarima, vinogradarima, maslinarima te drugim poljoprivrednim djelatnostima.

“Entrada” je nositelj programa visoke tehnološke kvalitete, praćene kompletnom logistikom, višegodišnjom garancijom, educiranom servisnom mrežom i rezervnim dijelovima, što je dio njihove dugogodišnje tradicije.

Uvjerite se i sami u širok asortiman Campagnola proizvoda za maslinarstvo, kao i ostalu poljoprivrednu mehanizaciju u prodajnom centru Entrada d.o.o. Zadar, Franka Lisice 91, tel.023 214 458

ili posjetite www.entrada.hr

27. travanj 2024 09:26