StoryEditorOCM

USUSRET BERBINovi Campagnolin tresač maslina ALICE STAR 58 PLUS

Piše PROMO
22. rujna 2023. - 16:55

Novi tresač maslina ALICE STAR 58 PLUS dizajniran je za najzahtjevniju berbu u maslinicima. Idealan je za intenzivnuberbu bilo koje vrste maslina. Tresač je posebno pogodan za berbu gustih neuređenih maslina, kao i za sve masline (debljih i manjih plodova, zavisno od sorte) koje se teško odvajaju od grana.

ALICE STAR 58 PLUS akumulatorski je tresač maslina opremljen fleksibilnim, otpornim i zamjenjivim zubima od tehno-polimera, a donje i gornje grablje izvode suprotne eliptične pokrete (patent tvrtke Campagnola). Laka prodornost zubi tresača u granama jamstvo je izbjegavanja bilo kakvih oštećenja grana i ploda masline tijekom uporabe ovog tresača. Teleskopski produžetak koji dolazi u dvije varijante maksimalne dužine 220cm odnosno 270cm posebno je pogodan i za berbu visokih maslina tako da korisnik berbu izvodi s tla čime se izbjegava korištenje ljestvi, a sama berba maslina postaje sigurnija i kvalitetnija.

image

Nova glava Alice Star

Posebnost tresača je mogućnost korištenja tri brzine njihaja glave (1080, 1150 ili 1180 o/min), zavisno o strukturi i urodu maslina koje se održavaju konstantnim elektroničkim upravljanjem motora. Pokretač POWER 58 PLUS opremljen je motorom bez četkica, što garantira visoku učinkovitost i niske troškove održavanja. Među prednostima tresača nalazi se i automatska regulacija broja okretaja glave, koja ubrzava brzinu grablja u fazi rada, i usporava je kada zubi ne dodiruju grane maslina čime se štedi potrošnja akumulatora.

image

Novi pokretač Power 58 PLUS

Mala težina novog tresača savršeno je raspoređena zahvaljujući položaju pokretača koji je smješten u donjem dijelu teleskopa, i glave tresača smještene u gornjem dijelu teleskopa osiguravajući minimalne vibracije i mirnoću tresača prilikom rada.

Tresač ALICE STAR 58 PLUS može se napajati akumulatorom 80-90Ah 12V, elektro-agregatom Campagnola Energy 4 koji omogućuje istovremeni rad s 4 tresača ili Li-Ion (litij ionskom) leđnim akumulatorom.

PREDNOSTI TRESAČA:

✓ Veliki kapacitet branja maslina bez oštećenja grana i ploda masline

✓ Nova ergonomska ručka za rad u tri položaja

✓ Plod masline pada okomito na mrežu, bez razbacivanja

✓ Automatska regulacija broja okretaja zubi(automatski se usporava brzina rotacije grablji u fazi mirovanja i ubrzava u fazi rada tj. kada zubi dodiruju grane maslina)

✓ Teleskopski produžetak na razvlačenje (150-220 cm ili 185 -270 cm) izrađen od tehno-polimera od karbonskih vlakana koje ga čine lakšim i otpornim na oštećenja

✓ Tri brzine rada glave tresača (Grablje se kreću brzinom od 1080, 1150 ili 1180 okretaja u minuti, održavajući se konstantnim zahvaljujući elektroničkom upravljanju motorom čak i kada se napon baterije smanjuje.)

✓ Savršeno izbalansiran (tresač je savršeno izbalansiran zahvaljujući pozicioniranju motorne jedinice u donjem dijelu i glave u gornjem dijelu tresača)

✓ Tri mogućnosti napajanja (može se napajati akumulatorom 80-90Ah 12V, elektro-agregatom Campagnola Energy 4 koji omogućuje istovremeni rad s 4 tresača ili Litij-ionskim leđnim akumulatorom)

✓ Izuzetno niski troškovi održavanja

✓ Berba se odrađuje sa tla bez upotrebe ljestvi

✓ Osiguran servis i rezervni dijelovi

Sve o Campagnola proizvodima pronađite na internetskim stranicama www.entrada.hr ili kod ovlaštenih Campagnola partnera.

27. travanj 2024 10:37