StoryEditorOCM

CroAgro 2022.Posjetitelji međunarodnog sajma poljoprivrede i mehanizacije na Zagrebačkom velesajmu mogli su pogledati već dobro poznati asortiman ‘Entrade‘ d.o.o.

Piše promo
8. prosinca 2022. - 13:00

Međunarodni sajam poljoprivrede i mehanizacije "CroAgro" održao se prošlog tjedna na Zagrebačkom velesajmu, u šest paviljona popunjenih izloženom poljoprivrednom mehanizacijom.

"Entrada" je jedan od izlagača na Međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije "CroAgro", koji se održavao od 1. do 4. prosinca 2022. na Zagrebačkom velesajmu.

"Entrada" je na sajmu izložila već dobro poznati asortiman dizelskih i benzinskih motokultivatora, motokopačica, motokosačica i prikolicu PV4000 domaćeg proizvođača "Labinprogres" - TPS.

Na sajmu su izloženi i traktori Kioti korejskog proizvođača od 28 do 73 KS, UTV K-9, kao i kosilica s okretom u mjestu ZXR. 

Njihova premium kvaliteta, kao i brojne prednosti, poput velike okretnosti, male potrošnje goriva, niske emisije ispušnih plinova i lake upravljivosti, čine KIOTI proizvode idealnim partnerom za rad u poljoprivredi.

Uz traktore i motokultivatore, posjetitelji su mogli vidjeti i industrijske motore Lombardini Kohler, benzinske i dizelske agregate Flash od 3kVA do 7kVA, kao i motornu pumpu za vodu.

Isto tako izložen je i program aku škara, aku pila za voćare, maslinare i vinogradare talijanskog proizvođača "Campagnola".

Sve o proizvodima "Entrade" d.o.o. možete pronaći na internetskim stranicama www.entrada.hr

 

17. travanj 2024 11:46