Sjećanje na

MIJO BUBRIĆ

23.V.2000. - 23.V.2020.
Vrijeme što prolazi ne donosi zaborav, ne briše sjećanja i uspomene na tebe. Tvoji najmiliji
Sjećanje na voljenog

JURE ŠEGO

2006. - 2020.
Prošlo je 14 tužnih godina od kada si nas napustio. Nema dana da te se nismo sjetili, da za tebe nismo molili. Znamo da nas tvoj pogled i topla riječ zauvijek prate sa neba. Tvoji najmiliji: supruga Ana, sinovi Jakša i Ivan s obitelji i kćer Jelena s obitelji. Sveta misa zadušnica služit će se 24.V.2020. u 9.30 sati u crkvi Sv. Jurja Mučenika u Kaštel Sućurcu. Počivao u miru Božjem.
Prošla je tužna godina od odlaska našeg jedinog sina i brata

MATE KNEZOVIĆ

1966. - 2019.
Premalo je riječi, a previše tuge da ti kažemo koliko nam fališ. Uvijek ćeš biti suza u oku, bol u duši, rana na srcu. Kada ode netko kao ti ostaje ponos što si bio naš i mi tvoji. Ostaješ zauvijek u srcima majke Nediljke, sestara Mire i Marije. Počivaj u miru Božjem.
Ujko,

MATE KNEZOVIĆ

1966. - 2019.
Hvala ti na bezuvjetnoj pruženoj ljubavi koju si nam svakodnevno pokazivao svojim djelima. Pamtimo svaki susret s tobom, svaki zagrljaj, poljubac, i poziv. Uvijek ćemo čuvati uspomene na tebe i imati nadu u ponovni susret s tobom, s našim najboljim ujkom. Vole te tvoji nećaci: Antonija, Ivan, Željana, Mate, Ivan, Andrea i mala Luce. Počivaj u miru Božjem.
Tužno sjećanje na voljenog supruga i oca

MIJO PIPLICA

2018. - 2020.
Ostat ćeš uvijek voljen i nikad zaboravljen u srcima svojih najmilijih: supruge i djece s obiteljima. Počivao u miru Božjem.
Dana 23.V.2020. navršavaju se četiri tužne, preduge godine otkad nas je napustila naša voljena supruga, majka i nona

MIRANDA PAJIĆ

23.V.2016. - 23.V.2020.
Vrijeme koje prolazi je prebolno, a tuga u srcu prevelika. S ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Tvoji najmiliji Počivala u miru Božjem.
Tužno sjećanje

NINO GLIBOTA

22.IV.2020. - 22.V.2020.
Vječno si u našim mislima i srcima. Meri Višić s obitelji Počivao u miru Božjem.
Dana 23.V.2020. navršava se tužna godina otkad si nas napustio dragi naš

PERICA GAŠPAR (PERO)

22.XII.1978. - 23.V.2019.
Boli tišina koju si nam ostavio, Bole mjesta na kojima te nema, Nije nam bilo s tobom kraja, Bio si sve ono što valja. Zauvijek ćeš biti u našim mislima i srcima. Tvoja obitelj, majka Senka, sestra Petromila, brat Dario, nevjesta Ivana, nećaci Ivan i Daria. Počivao u miru Božjem.

RANKO VELA

2015. - 2020.
Po dobroti te pamtimo, s ljubavlju spominjemo i u srcu nosimo. Počivao u miru Božjem. Tvoji najmiliji
Dan po dan... mjesec... I dok svaki udah razdire grudi da više nisi tu, otkucaj srca šapće: sad si na nekom boljem mjestu

ARIJANA MRŠIĆ

rođ. Radić
Hvala ti dobri naš Anđele, teško je živjeti bez tebe. Tvoje lijepe plave oči stopile su se s nebom i odvele kroz vrata nebeska. Vidimo te Anamarijinim očima i Nininom osmijehu, tužnom pogledu tvog supruga Tonija. Kad mine naše vrime, u srcu stiša bol, doći ćemo zauvijek u zagrljaj tvoj. Voljena Arijana, Anđele naš, tvoji otac Frane, majka Ana i sestra Rafaela. Počivala u miru Božjem.
Sestro moja jedina... prošlo je pretužnih mjesec dana od našeg rastanka...

ARIJANA MRŠIĆ

rođ. Radić 23.XII.1976. - 22.IV.2020.
Smrt je vječni podsjetnik na krhkost našeg bića i postojanja koje danas jest, a sutra već nije... Fališ, beskrajno fališ! Bol je prevelika, a riječi suvišne. Do ponovnog susreta... ljubim te, tvoja sestra Rafaela sa obitelji. Volimo te!

ZLATKO ČATIPOVIĆ MAČAK

22.V.2017. - 22.V.2020.
Hvala ti na velikoj i nesebičnoj ljubavi koju si nam uvijek pružao. Zauvijek ostaješ naš Mačak. Voli te tvoja obitelj: brat Velemir, sestra Rada, Jelica, Jure, Patrik, Kristina, Sara, Josipa, Velimir, Dina, Ena, Bruno, Petar i Ivan Počivao u miru Božjem.
Navršava se tužna godina otkad nas je napustila naša voljena

ANĐA (ANKA) VUČKOVIĆ

Zauvijek si u našim srcima, mislima i molitvama. S ljubavlju, tvoji najmiliji. Misa zadušnica služit će se 22.V.2020. u crkvi Sv. Mihovila u Dugopolju u 18 sati. Počivala u miru Božjem.
Mjesec dana je od kako nas je napustila naša draga

ARIJANA MRŠIĆ

Previše je boli i tuge u srcu da kažemo koliko nam nedostaješ. Seka Balić s obitelji Počivala u miru Božjem!
Voljena naša

ARIJANA MRŠIĆ

Tvoja plemenitost i toplina ostat će zauvijek u našim srcima. S ljubavlju Svekar Ante i svekrva Marija Počivala u miru Božjem!

ARIJANA MRŠIĆ

Znam, ti me s neba gledaš i paziš očima svojim bisernog sjaja, a kad suze pustiš po meni, doći ću gore, postelju spremi. Nebo nek te čuva, moja zvijezdo jedina. Suprug Toni s djecom
Mjesec dana je otkad nas je napustila naša draga

ARIJANA MRŠIĆ

Nismo te mogli sačuvati od smrti, ali ćemo te čuvati od zaborava. Marijo s obitelji Počivaj u miru.
Sjećanje na našeg voljenog

DRAGO KAPETANOVIĆ

22.V.2018. - 22.V.2020. 30.XI.1954.
Naša ljubav i tuga, naš anđeo Volimo te, tvoji Lada, Paško, Mia i unuci...
Tužno sjećanje

MIRA ROSO

21.V.2019. - 21.V.2020.
Do novog susreta, ostaješ u našim srcima, mislima i molitvama. Tvoja djeca: Ante i Gordana s obiteljima. Počivala u miru Božjem.
Sjećanje na drage roditelje

ANA BONKOVIĆ

21.V.2019. - 21.V.2020. I

ANTE BONKOVIĆ

1.II.2018. - 21.V.2020.
Kćerke s obiteljima
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
07. srpanj 2020 23:29