StoryEditorOCM

za znalce i radoznalcePred vama je osvježeni i moderniji portal Maslina: donosimo najnovije vijesti, teme i savjete iz područja maslinarstva i mediteranske poljoprivrede

Piše Matko Rak
30. prosinca 2021. - 14:44

Poštovani ljubitelji maslinova ulja i maslina, dragi maslinari i svi oni koji volite i živite mediteransku poljoprivredu, pred vama je redizajnirani, osvježeni, moderniji portal Maslina, iznjedren iz časopisa Maslina Slobodne Dalmacije.

Maslina je u svojoj branši neupitan lider u cijeloj regiji. Nema maslinara, znalca ili proizvođača opreme i sredstava za maslinarstvo, a ni ljubitelja maslinova ulja i mediteranske poljoprivrede koji ne zna što je Maslina.

Adresa maslina.slobodnadalmacija.hr mjesto je na kojem možete pročitati sve najnovije vijesti, relevantne i stručne teme te savjete agronoma iz područja maslinarstva i uljarstva. Također, donosimo i izvještaje s maslinarskih natjecanja, vrhunske reportaže naših eminentnih autora, dnevnik poznatog maslinara dr. Ivice Vlatkovića... i još puno, puno toga.

Za sve znalce i radoznalce, za razgovor ugodni i raspravu, savjet i informaciju, tu je i Facebook stranica portala Maslina.

Za sve prijedloge, primjedbe i, nadamo se, pohvale, pišite nam na maslina@slobodnadalmacija.hr.

Kliknite na Maslinu!

Matko Rak
urednik portala Maslina

26. travanj 2024 17:58