StoryEditorOCM

Lombardini, Campagnola, Kioti...‘Entrada‘ na 29. Jesenskom bjelovarskom sajmu

Piše Promo
12. rujna 2022. - 16:00

29. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu praćen lijepim vremenom privukao je brojne posjetitelje i izlagače.

Entrada, generalni zastupnik programa Lombardini, Campagnola te ovlašteni distributer traktora Kioti za Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju i Kosovo, na sajmu je između ostalog izložila i traktore južnokorejskog proizvođača KIOTI. Trakotri Kioti imaju jamstveni rok od 5 godina ili 3000 radnih sati na dijelove, motor, mjenjač i diferencijal, što podrazumijeva veliku kvalitetu proizvoda.

image

ENTRADA KIOTI

Traktori Kioti imaju brojne prednosti: jamstveni rok 5 godina, malu potrošnju goriva, radijus zakretanja traktora (kut kotača 66°), rok isporuke, tvornica Kioti proizvodi sama motor, mjenjač, diferencijal, kompaktnost, funkcionalnost…

Osim traktora, posjetitelji su mogli vidjeti i isprobat motokultivatore i motokopačice Labinprogres, opremu za maslinarstvo i vinogradarstvo talijanskog proizvođača Campagnola. Pošto je u tijeku priprema za berbu maslina iskazan je veliki interes ljudi iz Dalmacije i Istre za tresačima maslina Alice 58 Premium, kao i Alice Eco.

Prednosti tresača maslina Alice su fleksibilnost i mekoća zubi koja ne oštećuje plod masline i grane, glava tresača ne razbacuje masline, već masline padaju okomito na mrežu, kao i servisna podrška na području cijele Hrvatske.

Posjetitelji su mogli vidjet i ostale proizvode: prijenosne agregate, motorne pumpe, motore Kohler-Lombardini, prikolice od 3 tone i ostalu poljoprivrednu opremu.

Sve o proizvodima tvrtke "Entrada" d.o.o. možete pronaći na internetskim stranicama  www.entrada.hr

25. travanj 2024 02:41