StoryEditorOCM
PolitikaNIJE DOBRO OSTARJELO

Miletićeva stara objava na Facebooku postala hit nakon raspada u Mostu, a vidi se i zašto: ‘Amputirani beton!‘

Piše vijesti sd
24. travnja 2024. - 13:36
Marin Miletić, Nino Raspudić, Marija Selak Raspudić, Nikola Grmoja, Zvonimir Troskot i Božo PetrovFacebook/Marin Miletić

Prvo su u ponedjeljak počeli kružiti tračevi, a onda je u utorak i potvrđeno - Most je pukao. Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić razišli su se sa strankom, a danas smo saznali i zašto.

Selak Raspudić je na konferenciji za medije rekla da je zamjerila Marinu Miletiću što se javno od nje ograđivao u završnici kampanje, govoreći da ona nije članica Mosta niti Mostovih stranačkih tijela nakon njezina odgovora na pitanje o pobačaju u jednoj televizijskoj debati.

Pojavila se priča i da je navodno eskaliralo zbog mjesta na listi za europske izbore, no Selak Raspudić danas je rekla ovako: "Mi se nismo razišli zbog liste za Europski parlament, da bude potpuno jasno, ovo je samo jedan konkretan događaj. Zbog jednog detalja, među mnogim drugim detaljima, mi nismo zajedno stali na listu, odnosno ja sam odbila nositi tu listu", kazala je.

Dakle, kako trenutno djeluje, puklo je između Selak Raspudić i Miletića.

Ubrzo nakon što su u medijima objavljeni detalji o raskolu u Mostu, društvenim mrežama počela se širiti objava Marina Miletića iz siječnja ove godine. Objavio je fotografiju na kojoj je s Marijom Selak Raspudić, Ninom Raspudićem, Nikolom Grmojom, Zvonimirom Troskotom i Božom Petrovom.

Uz fotografiju na kojoj poziraju veseli i ujedinjeni, objavio je i ovaj status:

- Lome nas mnogi.

Lome nas isključive ekstremne skupine s ljevice, kao i oni fejkeri s druge strane. Udaraju nas tajkuni preko svojih medija, skaču nam po glavi - toliki kojima je Hrvatska samo prilika za bogaćenje sebe i uhljebljivanje svojih. A mi jedni uz druge kao - armirani beton.

Lomiti mogu, slomiti nas neće.

Vratit ćemo Hrvatsku u ruke naroda - napisao je tada Miletić i dodao emojije srca i hrvatske zastave.

Nakon što se ova objava pojavila na X-u, zaredali su se prilično urnebesni komentari.

- Što bi rekli - ovo nije dobro ostarjelo.

- Armirani beton je sasvim solidan materijal, ali ovaj su očito zamiješali hrvatski građevinci s krunicama.

- Armatura zatitrala na prirodnoj frekvenciji

- Amputirani beton, neki su od njih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 13:36