StoryEditorOCM
OstaloDu motion

Damir Primorac, počasni konzul Republike Koreje ‘srebrni‘ na atraktivnoj utrci oko dubrovačkih zidina

Piše Sport SD
27. travnja 2024. - 18:02

Danas i sutra održava se u Dubrovniku međunarodna prepoznata sportska manifestacija - 8. izdanje DU Motiona, u okviru koje se odvijaju četiri utrke -  Utrka dubrovačkim zidinama, Dubrovački polumaraton, Utrka građana 5K te Dječja utrka Orlando. Direktor DU Motiona je naš poznati bivši vaterpolist i glavni tajnik dubrovačkog saveza sportova Alen Bošković.

8. izdanje Du Motion jutros je započelo na Stradunu najatraktivnijom Utrkom dubrovačkim zidinama. Dubrovačke zidine ukupno su duge 1940 m, s čak 1080 stepenica, a jednom godišnje se oslobađaju od turista i otvaraju isključivo za trkače te pretvaraju u predivnu stazu i izazovnu utrku.

Ove godine ukupno se prijavilo oko 120 natjecatelja, a među njima i prof. dr. sc. Damir Primorac, odvjetnik i počasni konzul Republike Koreje, te njegov sedamnaestogodišnji sin Luka Primorac. Utrku dubrovačkim zidinama prof. Primorac završio je na 2. mjestu (sa samo 30 sekundi zaostatka od 30 godina mlađeg pobjednika Luke Đurovića), a njegov sin Luka na 8. mjestu.

image

Luka i Damir Primorac

privatni album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 04:38