StoryEditorOCM
SplitDERNEK

Ispred Pomorske škole stotina đaka čekalo nastavak sulude Pernarove turneje. Ravnatelj im priopćio: ‘Odvelo ga...‘

Piše M.P.
7. veljače 2024. - 13:03

NOVO (13:10)

Ravnatelj Pomorske škole Dragan Pavelin izvijestio je okupljene učenike, a sad ih je oko škole oko 150, da im Pernar neće doći jer je priveden na policiju na obavijesni razgovor.

Čini se da mu baš i ne vjeruju. Strpljivo čekaju dolazak ‘zvijezde TikToka‘. Kažu da ih se par već pripremilo na ove njegove vježbe i da ga stvarno dosta njih prati na društvenim mrežama. No, na kraju im je uhitilo miljenika pa ništa od najavljenog derneka nije bilo.

image

Čekajući Pernara

Sd/Slobodna Dalmacija

 

RANIJE

Ivan Pernar nastavlja svoju gnjusnu turneju po splitskim školama u nastojanju da indoktirinira splitske učenike raznim budalaštinama i za sitan novac koji im dijelu poveća svoju vidljivost i digne si bijedni politički rejting.

Ravnatelj Prometne škole u Splitu Josip Balić je jučer totalno kiksao dozvolivši da mu se dogodi totalni raspašoj u školskom dvorištu, za razliku od kolege Davora Bučevića iz OŠ Bol koji je jutros svoje đake zaštitio od Pernarovih litanija, a dernek pred školom uprava pokušava spriječiti i Dragan Pavelin, ravnatelj Pomorske škole.

image

Čekajući Pernara

Sd/Slobodna Dalmacija

Pernar je, naime, najavio da će tu doći u 13 sati. Prije njega stigla je i policija i to na poziv ravnatelja Pavelina, koji spreman čeka pred školskom zgradom. Tamo se okupilo 100-tinjak učenika.

- Svojim učenicima savjetujem da se tu ne zadržavaju, ali vidim da su se okupili i neki iz drugih škola, a nad njima baš i nemam neki utjecaj - kazao nam je Pavelin.

A djeca ko djeca, njima je sve to baza i nekakav bunt, što Pernar itekako koristi za postizanje svojih političkih ciljeva.

Pernar izazvao kaos ispred škole, školarci se tukli, novinarke ‘Slobodne‘ gađali jajima. Gdje su ravnatelj, policija...?

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 02:22