StoryEditorOCM

VINISTRAZaljubljenik ste u vino i masline i uvijek volite saznati nešto novo?

Piše PROMO
6. svibnja 2022. - 14:00

Vino Artis, specijalizirana trgovina za prodaju proizvoda za vinarstvo i maslinarstvo, poziva i čeka Vas s odličnim proizvodima i savjetima na sajmu Vinistra u Poreču! Dođite od 6. do 8. svibnja ispred dvorane Žatika, saznati sve što vas zanima i upoznati se sa profesionalnim vučenim i samohodnim strojevima za berbu maslina.

Sve za vinare i maslinare!

Vino Artis je specijalizirana tvrtka za pružanje usluga u viogradarstvu i podrumarstvu, usluzi analize vina. Kroz njihov suvremeno opremljeni laboratorij godišnje prođe više tisuća uzoraka vina.

U svojoj ponudi imaju kompletnu vinsku opremu za vinare, koriste najsuvremeniju tehnologiju.

Poslovima stručnog savjetovanja, edukacije i konzultantskim uslugama klijentima pomažu pri povlačenju sredstava iz raznih fondova.

Tvrtka je od početka zamišljena da poljoprivrednicima pruža sve na jednom mjestu, sve što im treba od samog procesa sadnje do finalnog proizvoda, od sadnica, zaštitnih sredstva, kašeta za berbu, boca, čepova... do analize proizvoda i potvrde za kvalitetu, čemu svi teže.

Tu je i specijalizirana ponuda za maslinarstvo, tresači poznatog talijanskog brenda “Jolly“, mreže raznih veličina za pomoć pri berbi maslina, limena ambalaža za pakiranje ulja, bačve od inoksa za čuvanje ulja.

U suradnji s partnerom “Sicma“ u ponudi imaju najnoviju i najpoželjniju mehanizaciju za berbu maslina. “Sicma“ tresač s kišobranom, osim za berbu maslina, može se koristiti i kod berbe ostalih poljoprivrednih kultura kao što su orah, badem, višnja...

Proizvodi Vino Artis su dostupni na webshopu www.vinoartis.hr

19. travanj 2024 02:40