StoryEditorOCM

U Hotelima Olympia u Vodicama32. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2022.

Piše promo
28. listopada 2022. - 17:48

Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova organiziraju 32. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2022., koji će se održati u Hotelima Olympia u Vodicama od 3. do 6. studenoga 2022.

Program manifestacije bit će zaista bogat. Osim edukacije kroz nekoliko znanstveno-stručnih skupova, praktikuma i okruglih stolova, sudionici će moći posjetiti sajam i izložbu vinogradarstva i vinarstva, radionice, vođene degustacije vina, te sudjelovati u studijskom obilasku vinogradarsko-vinarskih i kulturno-povijesnih destinacije, a posebno svečane bit će dodjele priznanja i proglašenja šampiona među proizvođačima vina i jakih alkoholnih pića.

PRIZNANJA LAUREATIMA SABATINE 2022.

I na ovogodišnjoj Sabatini dodijeljena su priznanja zaslužnim vinogradarima i vinarima, stručnjacima, znanstvenicima i institucijama.

image
Nikolina Vukovic Stipanicev/CROPIX

Na Sajmu vinogradarstva i vinarstva brojne tvrtke predstavit će vinogradarsko-vinarsku opremu, strojeve, alate, repromaterijal, zaštitna sredstva, te druge proizvode i usluge vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo, a sajam će biti otvoren za sve posjetitelje tijekom trodnevnog programa Sabatine u hotelu "Olympia".

Sponzori Sabatine –​ Vinoplod vinarija d.o.o., Hrvatska gospodarska komora i tvrtka "Agrigentum" d.o.o. – pridonijet će bogatom programu Sabatine. Tvrtka "Agrigentum" će tijekom studijskog obilaska imati interesantnu praktičnu prezentaciju u vinogradu o načinu rada i mogućnostima korištenja poljoprivrednih dronova. Bit će riječi i o novim tehnologijama u proizvodnji vina te novim fungicidima u zaštiti vinove loze.

DODJELA PRIZNANJA I PROGLAŠENJE ŠAMPIONA

I na ovogodišnjoj Sabatini proglasit će se šampioni kvalitete i izgleda proizvoda u kategorijama vina i jakih alkoholnih pića. Doznat ćemo i najbolje proizvođače u kategorijama otvorenih i mladih vina.

O svemu više na www.zsd.hr

 

27. travanj 2024 01:36