StoryEditorOCM

PROGRAM OSTAJE ISTIKorona remeti planove: promijenjen termin održavanja Noćnjaka

Piše Maslina
4. veljače 2022. - 12:41

U skladu s uputama struke i stožera civilne zaštite, te uz sugestiju hotela i velikog broja stalnih sudionika Noćnjaka, obavještavamo vas da je termin održavanja 24. Međunarodne manifestacije maslinara i uljara Noćnjak 2022. pomaknut, te će se manifestacija održati 5.-8. svibnja 2022. (umjesto u ožujku), izvijestili su u petak iz Zadružnog saveza Dalmacije.

Mjesto održavanja ostaje Supetar na Braču, a hotel Waterman Svpetrvs resorts će sudionicima Noćnjaka u svibnju osigurati iste cijene pansiona koje je ponudio za ožujak (noćenje s doručkom u 1/1 sobi 445,00 kn, a u 1/2 sobi 365,00 kn).

- Program Noćnjaka u hotelu planiramo realizirati u punom opsegu, uz pridržavanje važećih epidemioloških mjera u vrijeme održavanja te predočenje eventualno potrebne EU covid potvrde. Pozivnicu na Noćnjak 2022. s programom, cijenama smještaja u hotelu i ostalim informacijama, pravovremeno ćemo vam poslati poštom i/ili mailom. 

U skladu s epidemiološkim mjerama u hotelu će se održati svi planirani sadržaji programa, te vas pozivamo da se pridružite maslinarima i uljarima na Noćnjaku - zaključuju u Zadružnom savezu Dalmacije koji je organizator Noćnjaka.

Sve informacije o Noćnjaku pratite na www.zsd.hr.

19. travanj 2024 07:12