StoryEditor
Politika‘masni interes‘

Škoro: Svaki izbori u prošlosti, a takvi će biti i ovi, lov su na ratni plijen koji se zove hrvatska država

Piše PSD.
3. srpnja 2020. - 13:12
Robert Fajt/Arhiv/HANZA MEDIA

Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta, održao je u zagrebačkom hotel Internacional posljednju konferenciju za medije pred izbore u nedjelju, javlja N1.

- Kako je moguće da smo došli do te podjele da gotovo 50% hrvatskih ljudi, koji imaju pravo biranja i izlaska na izbore, ne želi to učiniti? Razmišljajući o tome došao sam do zaključka da su ljudi rezignirani činjenicom da postoji velik, duboki, masni, odvratni interes kojim su vezani pojedinci u ovoj državi i taj interes nema nikakve veze sa strankama, stranačkom pripadnošću, nego isključivo s činjenicom da su svaki izbori u prošlosti, a takvi će biti i ovi, lov na ratni plijen koji se zove hrvatska država, u kojem će nakon izbora još jednom taj plijen očepušati, raskomadati, podijeliti i sljedeće četiri godine gledati samo sebe i svoj interes - rekao je Škoro te dodao:

- U Hrvatskoj funkcionira raspodjela plijena, znaju oni koji se time bave i žele da to tako i ostane. Vidi se sad što su sve bili u stanju napraviti i što su u stanju uvaliti svekoliku hrvatsku populaciju i iseljenju Hrvatsku samo da bi ostali na vlasti. To je degutantno.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE OVDJE

Izdvojeno

08. kolovoz 2020 19:00