StoryEditorOCM
Politikaspremni za izbore

Most predstavio svoje uzdanice za Sabor: ‘Nama treba čista voda, SDP nije otkrio niti jednu aferu nego mi...‘

Piše Vijesti Sd
26. ožujka 2024. - 12:46

Most, Hrvatski suverenisti i Nezavisna lista mladih predstavili nositelje liste za predstojeće parlamentarne izbore. Oni će Državnom izbornom povjerenstvu danas predati prijedloge lista i svojih kandidata. 

"Mi smo predstavili kao politička stranka konkretan program. Prvi predajemo svoje liste", kazao je Nikola Grmoja.

"Pokazujemo da smo politička snaga koja vodi brigu i o staroj dijaspori, o našim Hrvatima u BiH. Nama kampanja ne treba, činjenica da smo bili na strani građana, to je dovoljno. Bili smo suprotstavljeni HDZ-u, SDP-u i Možemo - kazao je.

"Uvijek ćemo biti na strani građana, a ne na strani tajkuna, korporacija, banaka", dodao je.

“Kada pričamo o korupciji i rijekama pravde, ja ću reći dvije riječi, nama je potrebna čista voda. Voda koja čisti i razotkriva korupciju, voda koja pere. Niti jednu aferu SDP nije otkrio u protekle četiri godine, Most je otkrio. Sjetite se”, rekao je Grmoja.

image
Damjan Tadic/Cropix

Grmoja je potom predstavio nositelje lista. Izbornu listu u prvoj izbornoj jedinici nosit će Marija Selak Raspudić, u drugoj Nino Raspudić, u trećoj Željko Sačić, u četvrtoj Josip Skočibušić, u petoj Marijan Pavliček, u šestoj Nikola Grmoja, u sedmoj Zvonimir Troskot, u osmoj Marin Miletić, u devetoj Miro Bulj, u desetoj Božo Petrov, a u 11. izbornoj jedinici Hrvatska republikanska stranka iz BiH.

"Ulazak Milanovića je opravdan i to s tezom da su institucije korumpirane. To mi dijelimo. Ali može li rješenje biti Radimir Čačić. Ako je njima primarno, onda neka podrže one koji su u tome najaktivniji", kazao je Nino Raspudić.

"Ja sam uputio na problem migrantske krize u Hrvatskoj. Ta moja inicijativa nije stavljen na dnevni red. To su zadaće koje su pred nama. Tu je i borna protiv korupcije i sve što pridonosi boljitku Hrvatske", kazao je Sačić.

image
Damjan Tadic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:23