StoryEditorOCM
Hrvatskatragičan kraj

Tražili su je policija i HGSS, pronašli je u šumi, a onda je iz bolnice stigla tužna vijest: Preminula Snježana Zadravec

Piše Vijesti Sd
3. ožujka 2024. - 08:57

Snježana Doničar Zadravec, 48-godišnjakinja koja je jučer pronađena nakon opsežne potrage, nažalost je ipak preminula.

- Pacijentica je dovezena u našu ustanovu u kritičnom stanju te se odmah pristupilo mjerama intenzivnog liječenja. Usprkos poduzetim mjerama nažalost je došlo do smrtnog ishoda, rekao je ravnatelj Županijske bolnice Čakovec Igor Šegović, prenose Međimurske novine.

Podsjetimo, 48-godišnjakinja je u petak oko 10 sati nestala iz obiteljske kuće u Dragoslavcu, udaljila se u nepoznatom smjeru te poslije više nije viđena. Sa sobom nije ponijela osobne dokumente, kao ni mobitel, a policijska uprava međimurska je odmah po zaprimanju prijave o njenom nestanku u suradnji s pripadnicima HGSS-a (Stanica Čakovec, Varaždin i Koprivnica) te DVD-a Lopatinec, pokrenula opsežnu potragu.

Pronađena je jučer poslijepodne u šumskom predjelu između Dragoslavca i Frkanovca. Na mjestu pronalaska pružena joj je potrebna medicinska pomoć, a potom je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je kasnije preminula.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:51