StoryEditorOCM
Više od sportaNe moš virovat

Najveća krađa u hrvatskom nogometu ikada, jednom riječju bolesno. Nije normalno što se dogodilo, kakvi lopovi!

Piše Sport SD
1. travnja 2024. - 11:46

Nogometnom klubu iz Mihaljevaca u blizini Požege još uvijek neotkriveni lopovi ukrali su - gol. Ne gol kao zgoditak na utakmici nego što bi u Splitu rekli ‘branku‘. S igrališta lokalnog kluba nepoznate osobe odnijele su gol koji je inače dimenzija 7,32 sa 2,44 metra. Doduše, riječ je o starom golu NK Croatije iz Mihaljevaca, ali svejedno je sve skupa dovoljno bolesno i bizarno da spada u rubriku "vjerovali ili ne".

- U razdoblju 28./29. ožujka 2024. u mjestu Mihaljevci na stadionu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio gol u vlasništvu nogometnog kluba iz Mihaljevaca. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava - objavili su iz Policijske Uprave požeško-slavonske.

Po logici stvari se radi o grupi počinitelja koji su stigli s kamionom, zbog težine i dimenzija gola. Možda će ga negdje ‘utopiti‘ za staro željezo, tko zna. Portal Danica.hr kontaktirao je klub koji se natječe u 1. Županijskoj nogometnoj ligi Požeško-Slavonske županije.

- To je bio veliki čelični gol težak najmanje 250 kilograma, nas pet-šest ga je nosilo. U četvrtak smo bili tu negdje do 21.30 sati, a kad smo u petak došli oko 8 ujutro – imali smo šta za vidjeti: nema nam gola - izjavili su ljudi iz kluba. Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

Da stvar bude gora, nevjerojatna krađa dogodila se u godini kada klub slavi 50 godina postojanja.

image
Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. travanj 2024 17:20