StoryEditorOCM
Strani nogometslažu momčad

PSG se opasno pojačao, nakon trenera Enriquea doveli su slovačkog i španjolskog reprezentativca i to bez odšteta

Piše Hina
6. srpnja 2023. - 18:04

Slovački reprezentativac Milan Škriniar (28) napustio je milanski Inter i karijeru će nastaviti u redovima Paris Saint-Germaina, objavio je francuski nogometni prvak.

Slovački branič je u Pariz stigao kao slobodan igrač potpisavši ugovor na pet godina.

PSG je i ranije želio Škriniara, no Inter je tražio previše, čak 70 milijuna eura prošlog ljeta, a 20 milijuna eura u posljednjem zimskom prijelaznom roku. Na koncu Slovak je na Park prinčeva stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor.

"Jako sam sretan što sam dio ovog prekrasnog kluba. PSG je jedan od najboljih klubova na svijetu, s igračima svjetske klase i fantastičnim navijačima," kazao je 28-godišnji branič koji je prvo pojačanje francuskog prvaka ove sezone.

Škriniar je karijeru počeo u Žilini, potom je jednu sezonu proveo u Sampdoriji (2016-17), a posljednjih šest godina u Interu. Za "Nerazzurre" je upisao 246 nastupa postigavši 11 golova, a u dresu Intera je osvojio pet trofeja, pri čemu "scudetto (2021).

Za slovačku reprezentaciju je nastupio 60 puta.

Nakon slovačkog i španjolski krilni napadač Marco Asensio službeno je novi član Paris Saint-Germaina i to do 2026. godine, objavio je francuski klub u četvrtak.

Asensio dolazi iz Real Madrida kao slobodan igrač. S Kraljevskim klubom, u kojem je u deset godina odigrao 285 utakmica i za koji je zabio 61 gol, 27-godišnji  Asensio je osvojio 17 naslova, uključujući tri Lige prvaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 19:41