StoryEditor
Ostalojedan od najvećih

Tom Brady nakon 20 godina napušta New England Patriotse

Piše Hina
17. ožujka 2020. - 16:29
AFP

Jedna od najvećih zvijezda u povijesti NFL-a Tom Brady i službeno se oprostio od New England Patriotsa čiji je dres nosio posljednjih 20 godina.

U pismu se zahvalio navijačima na podršci za sve uspjehe momčadi poručivši kako će "Zauvijek biti Patriot".

"Ovo su bila dva najsretnija desetljeća mog života koje nikako nisam mogao zamisliti. Podrška tijekom cijelog ovog vremena bila je nevjerojatna i volio bih vidjeti da svaki igrač ikad takvo nešto doživi na vlastitoj koži", rekao je 42-godišnji quarterback.

Davno je bilo jasno da će Brady nakon dosadašnjih neuspjelih pregovora prvi put u karijeri isprobati tržište slobodnih igrača, no danas je sve prelomio rekavši zbogom klubu u čijim redovima je debitirao u studenom 2000. godine nakon što je iste godine izabran kao 199. izbor NFL drafta.

"Zahvalan sam na svemu što ste me naučili, a puno sam naučio od svakoga od vas. Dopustili ste mi da ispunim sav svoj potencijal, to je sve što jedan igrač može sanjati," dodao je Brady.

Do njegovog dolaska New England Patriotsi nisu osvojili niti jedan Super Bowl, tek dva konferencijska naslova. Dvadeset godina kasnije iza njega ostaje šest naslova prvaka, 11 konferencijskih i 22 divijska naslova.

Za sada nije poznato gdje će Brady nastaviti karijeru, a najglasnije se spominju Tampa Bay Buccaneersi, te Los Angeles Chargersi.

#TOM BRADY#NEW ENGLAND PATRIOTS#NFL

Izdvojeno

01. srpanj 2020 10:19