StoryEditorOCM
Košarkastigla ‘čestitka‘

Bizarna sankcija osvajaču Kupa:  Zadar kažnjen jer je kondicijski trener na postolje doveo sina

23. ožujka 2020. - 07:49
Zadar, 150220. Dvorana Kresimira Cosica. Utakmica finala Kupa Kresimira Cosica izmedju KK Zadar i KK Cibona. Na fotografiji: slavlje navijaca i igraca Zadra koji su nakon 12 godina osvojili Kup Kresimira Cosica.Luka Gerlanc/Cropix

Koševi na Višnjiku miruju, međutim, nije prestala svaka aktivnost u KK Zadar, jer klupskoj upravi valja odrađivati poslove vezane uz redovito ispunjavanje ranije preuzetih obveza. Nakon sporazumnog raskida ugovora s Bryonom Alleom, na isti način prekinuta je suradnja s Muhammedom Bashirom Ahmedom, koji je već odletio za SAD.

- Obojica su bili iznimno korektni, tako da mogu reći da su obje strane zadovoljne – kazao je Željko Žilavec, direktor kluba.

Ali je Zadrane zatekla nimalo ugodna pošta pristigla s adrese Hrvatskog košarkaškog saveza, a tiče se završnice Kupa Krešimira Ćosića.

- Ostali smo jako iznenađeni odlukom HKS-a koji nas je kaznio s dvadeset tisuća kuna, uz obrazloženje kako nismo poštovali proceduru svečanosti proglašenja pobjednika Kupa. Naime, u HKS tvrde i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:15