StoryEditorOCM
Hajdukdruštvene mreže

Za navijače Bijelih nema straha: ‘Ovo je napokon jaki Hajduk. Bili smo odlični, idemo u Solun po prolaz!‘

11. kolovoza 2023. - 06:58

Odličan Hajduk, super igra, sjajna atmosfera... Ne baš sjajnom 0:0 rezultatu usprkos navijači Bijelih zadovoljni su prikazanom igrom u sinoćnjoj utakmici i vjeruju da će sportska sreća u uzvratu u Solunu prijeći malo i na splitsku stranu.

- Čisti primjer kako jedna momčad nema sreće. To smo danas bili mi. I dajte, pokušajte u Grčkoj bez Ferra i Kalika... Sve ostalo jako dobro. Livaja se igra nogometa. One vizije i poteze što on ima u glavi, malo tko ima. Idemo srušiti Slaven Belupo za vikend - poručio je Edin.

Njegov komentar jako je sličan onome kojega je poslije utakmice dao Filip Krovinović, naravno, bez ovog dijela o Ferru i Kaliku. I on je zadovoljan pruženom igrom, požalio se na manjak sreće i poručio da u nedjelju treba pobijediti klub iz Koprivnice. I to puno govori, da Bijeli nisu fokusirani samo na Europu. Očito je i titula prvaka velika, ogromna želja i cilj, nema opuštanja.

Uostalom, put do skupina nekog od europskih kupova izgleda lakši kroz kvalifikacije za Ligu prvaka, nego ovako. Tako nam KI Klaksvika s Farskih otoka...

- Bilo je prilika, i to dobrih... Šteta, jer u Solunu će biti gadno. Ali, treba se boriti, pa što Bog da. Samo hrabro Hajduče! (Željko)

Iz Slavonije se javio i pobrao mali milijun lajkova Ivan: "Samo jako Hajduče, pozdrav od navijača Osijeka. Mi smo gadno prošli... Navijam za sve hrvatske klubove u Europi."

image
Bozidar Vukicevic/Cropix

"Spasili ih grčki bogovi!" - smatra Valton, za njega straha nema:

- Nema veze, odlični smo bili, idemo u Grčku po prolaz. Šarlija, m.da do poda.

Ni za Istoka iz Livna nema dileme tko će dalje u play off rundu:

- Puno prilika se stvorilo, ali neće u gol. Nema veze, očepit će u uzvratu!

Puno, baš puno lijepih komentara na račun igre Hajduka, optimizma ne manjka. Manje-više svi poručuju "idemo ih dotući u Solun, idemo po prolaz". Ovo je Hajduk.

Naravno, bilo je i loših kritika na račun pojedinaca, ne moraju baš svi dobro odigrati. Najviše se na udaru našao Mlakar, za njim Ferro i Krovinović. U kontekstu Mlakara mnogi zazivaju Nikolu Kalinića i još ne vjeruju da se Hajduk riješio takvog napadača. A napadač nam fali, kažu.

- Ne kritizirajte, već uživajte. Ovo je napokon jaki Hajduk - poručio je svima Denis iz Ljubuškog.

- Ništa me nije strah za drugi četvrtak, igramo odlično, bravo - nadovezao se na njegov komentar jedan Dino.

Navijači su optimisti, zadovoljni, vjeruju u dobre vijesti iz Soluna. I naravno - "Livaja je bog". Svaki drugi komentar. Kao i uvijek. Nema potrebe više isticati...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 13:23