StoryEditorOCM
Hajdukrezultati ankete

Pitali smo vas treba li Karoglan otići s klupe Hajduka: najviše vas odabralo je treću opciju, koja je ‘najcrnja‘

Piše SPORT SD
1. travnja 2024. - 12:08

Nakon što je Hajduk izgubio od Dinama (0:1) na Poljudu i tako si šanse za titulu prvaka sveo na minimum, pitali smo vas smatrate li da Mislav Karoglan treba ostati na klupi Hajduka.

To pitanje bilo je motivirano i njegovim istupom na presici akon utakmice, kada je oštro kritizirao svoje igrače zbog pogrešaka koje su dovele do Petkovićevog gola.

- Zavezali smo Laszlom Ademija, uvukli Sahitija... U dva mandata Hajduka imao sam dva loša poluvremena. U prvom drugo Lokomotiva i u ovom Varaždin. Sve drugo sam dobro pripremio utakmicu. Nije fer s moje strane. Ako napravim trener da mi se ne može okrenuti Baturina i Petković, to se ne radi. Nikad mi nije problem preuzeti odgovornost. Ali znam što radim i koliko sam predan. Tu razinu predanosti moraju imati igrači. I još veću. Da bi bio prvak. Neki odnosi se nisu smjeli desiti. Prostori su tamo gdje sam znao. Imali smo 63 posto posjeda koji je jak na lopti. Ali kažem, preuzimam odgovornost, izraziti krivac sam ja za sportski dio. Klub je sve osigurao, predsjednik je s upravljačke strane napravio sve. Ovaj dio neka bude na meni i igračima. U velikom klubu su igrači tu da preuzmu odgovornost - rekao je Karoglan

U anketi smo vam dali tri mogućnosti, na nju je odgovorilo 6500 čitatelja, a 40 posto vas smatra da Karoglan treba otići s klupe jer je glavni krivac za loše rezultate. Da trener Hajduka nije kriv za loše rezultate i da treba ostati smatra vas 19 posto, a zanimljivo je da čak 41 posto smatra da je sasvim nebitno hoće li ostati na klupi ili neće, jer su Bijeli već prokockali šanse za titulu.

To je zapravo "najcrnji" odgovor koji najbolje opisuje kakav je pesimizam zahvatio navijače Hajduka nakon poraza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 08:05