StoryEditorOCM

Tornado ‘postrojio‘ igrače na treningu jer su slušali Milu Kitića, predsjednica Zadra otkrila istinu o pozivu policiji

Piše Robert Šola/SN
9. studenog 2023. - 16:12

U četvtak se pojavila vijest kako je na trening nogometaša HNK Zadra u utorak popodne došlo 15-ak članova navijačke skupine Tornado navodno nezadovoljnih time što su igrači pobjedu nad Omišem proslavili uz ‘narodnjačke pjesme‘ Mile Kitića, pišu Sportske novosti.

Kako je ranije prenio zadarski.hr iz kluba su u jednom trenutku pozvali policiju, ali predsjednica Zadra Iva Bokanović to je demantirala te spremno komentirala i ostala događanja na treningu.

- Ni u jednom trenutku nitko iz HNK Zadar nije pozvao policiju zbog Tornada. To smo iznijeli i na okupljanju, što su shvatili i navijači jer je do njihovog dolaska pola grada pričalo je o tome da oni dolaze na trening, a stigli su i fotografi. Tako da izričito demantiramo bilo kakvu povezanost s pozivom policiji radi njihovog dolaska i ako znaju svi, normalno je da je vijest došla i do policije, ali nikako ne od strane kluba - kazala je Iva Bokanović i dodala:

- S druge strane, ispred navijača smo prvo izašli Krševan Santini i ja, raspravili spornu situaciju, a u nijednom trenutku tema razgovora nije bila preoblikovanje kluba i ničije nezadovoljstvo novim vlasnicima. Nakon toga smo zajedno s navijačima otišli na teren razgovarati s igračima. Razgovor između igrača i navijača je protekao u miroljubivom tonu, gdje je predstavnik navijača prvo izrazio nezadovoljstvo zbog te pjesme. Ispred igrača se javio kapetan Domagoj Muić i iznio zajednički stav. Nakon toga su se igrači i navijači rastali pljeskom, a navijače smo i pozvali da podrže dečke na idućoj domaćoj utakmici protiv Vodica. Izmišljanje i izvrtanje činjenica dijela javnosti već postaje smiješno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:04