StoryEditorOCM
Domaći nogometzeko optimist

Prerano je pričati o tome, ali... Zajec otkrio gdje će se igrati finale Konferencijske lige ako ga Dinamo izbori

Piše Sport SD
14. ožujka 2024. - 09:19

Dinamovim pratiteljima i navijačima atenska OPAP Arena ostat će u sjećanju kao stadion na koji nisu smjeli ući zbog Uefine zabrane. Ipak, pojedinci su otišli na put za Grčku i sudjelovali u neredima u kojima je život izgubio navijač AEK-a Michalis Katsouris, zbog čega su Dinamovim navijačima zabranjena europska gostovanja u ovoj sezoni - pišu Sportske novosti.

Upravo će AEK-ov dom ugostiti ovogodišnje finale Konferencijske lige, natjecanja u kojem i dalje, između ostalih, nastupa i Dinamo.

Nakon turbulentne grupne faze, Modri su izbacili španjolski Betis, a sad su na pragu eliminacije PAOK-a. Dinamo na uzvrat u Solun nosi dva pogotka prednosti tako da ima itekako velike šanse za plasman među najboljih osam.

Premda je rano pričati o tome, u slučaju da Dinamo dođe do finala Konferencijske lige, finale će gotovo sigurno biti prebačeno u neku drugu državu. Upravo je to bilo jedno od pitanja grčkih novinara za novoizabranog predsjednika Dinama, Velimira Zajeca.

- Nadam se da možemo doći do finala. Ako se to dogodi, bit će vrlo teško to tamo organizirati pa će se finale igrati u Češkoj - rekao je Zeko za grčku televiziju ERT3.

- Odigrali smo jako dobru prvu utakmicu, imamo prednost i vjerujem da ćemo prednost i sačuvali. Bit će to lijepa utakmica - dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:38