StoryEditorOCM
Domaći nogometNIJE APRILILI

Ovo je moguće samo kod nas: nogometna utakmica u Hrvatskoj završila rezultatom 32:2, Mario zabio 14 golova!

Piše M. Bi.
1. travnja 2024. - 11:04

Tako vam je to kad klub iz Mokrica Miholečkih udari na onaj iz Glogovnice, piše se povijest. Zbog koje se snebivaju gotovo svi hrvatski mediji, shodno tomu i sportska javnost općenito. Jer, Hrvatski bojovnik iz rečenih Mokrica Miholečkih je s nevjerojatnih 32:2 isprašio momčad Poleta iz Glogovnice.

Hrvatski bojovnik je opravdao svoje ime, Polet baš i nije. Dogodilo se ovo na utakmici Treće ŽNL Koprivničko-križevačke županije koja je, evo, pobudila interes javnosti i dospjela u medije.

Trideset golova razlike u nogometu nestvarno zvuči i apsolutni je raritet, no, nekakvo opravdanje za Glogovničane ipak se može naći. Ajmo reć‘. Kao prvo, njihov protivnik Hrvatski bojovnik vodeća je momčad lige, a nikoke nije lako gostovati na terenu lidera, i drugi bi se preznojili.

Nadalje, Polet tablicu gleda s drugog kraja nego njihov protivnik, prvi je, ali odpozadi. Bez boda u 12 kola, s gol razlikom 3:134. Prije ovog kola Glogovničani su zabili samo jedan gol (1:102), pa se čak mogu i pohvaliti da su lideru na njegovom terenu utrpali dvostruko više pogodaka nego u svih 11 kola do sada!

I to s dva igrača manje. Polet živi teške dane, ne samo na tablici svoje lige, pa je u Mokrice Miholečke stigao sa samo devetoricom igrača. I takav je uspio zabiti lideru dva komada.

Ok, tekst je malo šaljiv, neće se Polećani naljutiti, ipak se radi o amaterima, ali što da ozbiljno napišemo o utakmici koja završi 32:2!? U kojoj Mario Horvat postigne 14, a Dario Vranetić sedam golova!? Mario i Dario, nas dva – laganih 21.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 14:05