StoryEditor
Domaći nogometmaksimirska sapunica

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa odlučio se preko Facebooka obračunati s Bjelicom: pogledajte koju je astronomsku cifru zaradio trener Dinama

Piše PSD.
30. ožujka 2020. - 21:46
Mamić stiže na ročište u SarajevuDenis Ruvić/arhiva HANZA MEDIA

Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora oglasio se na svom Facebook profilu. Svoju je objavu popratio fotografijom u kojoj stoje iznosi koje su zaradili Nenad Bjelica i njegov stručni stožer u posljednjih 20 mjeseci.

- Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13 000 kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern Munchen i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over, napisao je Mamić poručivši jasno što misli o odlukama igrača i Bjelice.

Ljubav je pukla, sapunica se nastavlja. A nekada je Bjelica obećavao Mamiću da će mu čuvati Dinamo... Ostanite s nama, obavijestit ćemo vas o daljnjem razvoju situacije.

I da, cifre koje su navodno zaradili Bjelica i stožer... Astronomske. Ma uostalom, pogledajte sami.

#DINAMO#ZDRAVKO MAMIĆ#NENAD BJELICA

Izdvojeno

26. svibanj 2020 23:50