StoryEditorOCM
Domaći nogometne skriva ogorčenje

Bijes zbog suđenja u Prvoj NL, spominju se kobase i rakija: ‘To više ne može biti slučajnost‘

Piše Slaven Kližin/SN
25. ožujka 2024. - 07:00

Suci - Sesvete 2:0. Nakon što je u Bijelom Brdu "briljirao" prvoligaški sudac Mario Zebec dosudivši dva jedanaesterca za BSK koji se niti uz najbolju volju teško mogu okarakterizirati kao postojeći (to što su domaćini promašili oba, ne mijenja ništa u konačnom rezimeu lošeg suđenja na štetu Sesveta), nastavak je uslijedio u petak u Sesvetama na utakmici Sesvete - Orijent, pišu Sportske novosti.

Sudac Oliver Romić sudio je u drugom poluvremenu jedanaesterac za goste za što je bilo elemenata, no kada je Romić pokazao na bijelu točku za Orijent mogao je to, a vrlo vjerojatno i morao učiniti i u prvom poluvremenu kada je u šesnaestercu Orijenta srušen Duvnjak, no tada kaznenog udarca za Sesvete nije bilo.

Igra Sesveta u ovom trenutku je vrlo slaba, ali je suđenje još i gore.

- Što se događa sa suđenjem? U dvije utakmice Sesveta vidjeli smo malo je reći dvojbene situacije. Nakon što smo teško oštećeni u dvobojima protiv BSK-a i Orijenta naravno da se bojimo što bi se u preostalih 10 utakmica moglo događati i dogoditi. Dva puta po istom obrascu, to više ne može biti slučajnost. Izgleda da neki klubovi ne smiju ispasti, pa predviđamo tešku borbu za ostanak svima osim za prve tri momčadi.

- U Bijelo Brdo ćemo ići vjerojatno s juniorskim sastavom kako nas suci ne bi kartonirali za utakmicu protiv Solina koja je za nas utakmica sezone. Nadam se da će se nakon utakmice u Bijelom Brdu pričati o nogometu, a ne kako se na kako se na parkingu dijele domaće kobase i rakija - istaknuo je sportski direktor Sesveta Siniša Rožman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:53