StoryEditorOCM

Legendarni boksač izgleda brutalno dobro i još uvijek ima zastrašujuće bombe u rukama: pogledajte ove udarce s treninga

Piše Robert Radica
10. ožujka 2024. - 19:06

Mike Tyson odlučio je odraditi još jednu borbu. Legendarni prvak se vraća u ring 20. srpnja kada će se boriti protiv YouTube zvijezde i samoprozvanog boksača Jakea Paula.

Iako je Iron Mike trideset godina stariji, Jake Paul za razliku od prethodnih suparnika, koje je brutalno nokautirao, neće imati lagan posao. Tyson izgleda brutalno. Tyson je duboko u šestom desetljeću, no i dalje posjeduje izuzetnu brzinu, udarci još uvijek žestoko odjekuju, što je pokazao tijekom snimanja najavnog spota za borbu. Vreća je jedva izdržala žestoke udarce. Čuveni nokauter još uvijek ima zastrašujuće bombe u rukama i Jake Paul bi mogao biti u ozbiljnom problemu.

Podsjetimo, Tyson je profesionalnu karijeru okončao prije 19 godina. Posljednji meč odradio je 2005. godine protiv Kevina McBridea. Povratnički meč imao je u studenom 2020. godine, izgledao je sjajno protiv još jedne legende Roya Jonesa Juniora, ali je ovaj meč završen neriješeno jer se radilo o ekshibiciji.

U bogatoj karijeri Mike ima 50 pobjeda, šest poraza i dva no contest meča. Najmlađi je svjetski prvak u povijesti teške kategorije, što je rekord kojeg će teško bilo tko dostići, tada je imao 20 godina i 145 dana.

Jake Paul je odradio deset profesionalnih borbi. Ima devet pobjeda i jedan poraz (Tommy Fury), a većina protivnika bili su mu MMA borci koji nisu ni blizu razine profesionalnog boks. Sada je izazov Iron Mike, njegovi udarci jači su od svih boraca s kojim je Paul bio u ringu i bit će to izuzetno zanimljiv meč.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:59