StoryEditor
Splitsamo ovo fali

U širem centru Splita u požaru uništena dva automobila. Susjedi: Najprije smo čuli eksplozije, mogao je cijeli neboder otići u zrak

17. ožujka 2020. - 14:03
Duje Klarić/Hanza Media

Na adresi Put Glavičina 2, prije 10-tak minuta je došlo do požara na dva osobna automobila, ali je brzom reakcijom splitskih vatrogasaca požar ugašen.

Kako doznajemo od stanara te zgrade u požaru su uništena dva osobna automobila, peugeot i audi, a nakon što je na jednome izbio požar, koji je prešao na drugo auto, čule su se dvije ili tri eksplozije.


- Na svu sreću vatrogasci su došli brzo, jer kako pričaju ljudi oko mjesta događaja u jednom od automobila je ugrađen plin. Sva sreća da taj plin nije eksplodirao, otišao bi cijeli neboder u zrak, kazuje nam stanarka nebodera na adresi Put Glavičina 2.

Nakon što svoj posao dovrše splitski vatrogasvi na teren će izići djelatnici splitske policije koji će utvrditi uzroke požara.


Ako imate dodatne informacije na ovu temu javite nam na bilo koji od sljedećih kanala: portal@slobodnadalmacija.hr ili na http://m.me/slobodnadalmacija, odnosno na Whatsapp/Viber/Telegram: +385 98 264 099.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 03:07