StoryEditorOCM
ShowbizLICE I NALIČJE

‘Želim da me 11 tipova koji čekaju ispred kuće ostave na miru! Užasavate me!‘: vrijedi li ovakav život njihovih para?!

16. svibnja 2023. - 08:16
Ryana Reynoldsa su domaći paparazzi hvatali prije tri godine u Hrvatskoj, ali povod nije bio privatne naravi: u Rovinju je snimao film sa Salmom HayekMatija Djanjesic/Cropix

U razgovoru za Sunday Times poznata američka manekenka Hailey Bieber, supruga slavnog kanadskog glazbenika Justina Biebera, kazala je kako žarko želi imati djecu, ali se istovremeno jako boji odgajanja djece pred očima javnosti.

"Zbog toga doslovno stalno plačem. Očajnički želim djecu, ali se bojim. Dovoljno je što ljudi govore svašta o mom suprugu ili mojim prijateljima. Ne mogu zamisliti da se moram suočiti s ljudima koji nešto kažu o djetetu. Možemo jedino dati sve od sebe odgajajući ih da se osjećaju voljeno i sigurno" – kazala je, među ostalim, 26-godišnja Hailey.

Rođena u poznatoj glumačkoj obitelji Baldwin, Hailey je govorila i o tome da je od malih nogu bila svjesna slave svoga oca Stephena i strica Aleca, ne bježi od etikete nepotizma, a govorila je i o mentalnom zdravlju, laganom moždanom udaru kojeg je imala prošle godine, o tome kako voli ugošćavati prijatelje i kuhati...

image

Hailey Bieber

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Kakvi će roditelji biti Hailey i Justin, koji će pred kraj godine proslaviti petu godišnjicu braka, vidjet ćemo kada zasnuju obitelj. Među brojnim slavnim parovima za primjer imaju one koji svoju djecu gotovo svakodnevno izlažu očima javnosti i guraju ih pod svjetla reflektora, poput Kardashianki, kao i one koji svoju djecu nastoje maksimalno zaštititi, premda je to gotovo nemoguće s obzirom da živimo u doba paparazza, a i svatko danas ima smartphone kojim može snimiti slavne na koje naleti na ulici ili bilo gdje drugdje.

Neki slavni roditelji vole pokazivati svoju djecu na društvenim mrežama, u reality televizijskim programima ili na crvenim tepisima, dok drugi idu drugačijim putem i pokušavaju svojoj djeci omogućiti što normalnije djetinjstvo, sačuvati njihovu privatnost i pravo da sami odluče hoće li postati javne osobe.

‘Mi ćemo odlučiti‘

Ima onih koji namjerno objave snimke svoje djece na društvenim mrežama kako bi preduhitrili paparazze. Nedavno je to napravila i superzvijezda Rihanna kad je shvatila da njezinog sinčića, kojeg je dobila u vezi s A$AP Rockyjem, skrivećke na plaži snimaju paparazzi.

Događalo se to dok su Rihanna, njezin partner i sin bili na snimanju editorijala za britanski Vogue, a slavna je glazbenica i poduzetnica poručila: "Mi kao roditelji ćemo odlučiti kada i kako ćemo to učiniti. Kraj priče."

Nešto slično je nedavno napravila i glumica Blake Lively, koja u braku s kolegom Ryanom Reynoldsom ima četvero djece. Blake je tijekom četvrte trudnoće objavila na Instagramu svoje fotografije na kojima se vidi trudnički trbuh kako bi preduhitrila paparazze koji su čekali ispred njezine kuće.

- Ovdje su fotografije mene trudne u stvarnom životu tako da će me 11 tipova koji čekaju ispred mog doma ostaviti na miru. Užasavate mene i moju djecu – napisala je Blake i zahvalila se svima koji više ne prate publikacije koje objavljuju fotografije djece.

- Vi imate svu moć protiv njih. I hvala medijima koji imaju ‘No Kids Policy‘, vi činite stvarnu razliku – poručila je popularna glumica.

Gotovo ih udarila

Glumački par Diane Kruger i Norman Reedus također pokušavaju sačuvati privatnost svoje kćeri, a Diane je priznala kako je gotovo udarila nekoliko paparazza u javnosti nakon što su pokušali snimiti djevojčicu čije ime javnosti nije poznato.

Manekenka Gigi Hadid i glazbenik Zayn Malik žestoko brane pravo na privatnost svoje kćeri Khai. Gigi je čak napisala otvoreno pismo tražeći od paparazza, obožavatelja i medija da ne objavljuju snimke lica njezine kćeri. Premda više nisu zajedno, zaštita kćeri i dalje im je glavna zajednička briga.

U istoj kategoriji je i još jedan glumački par, Emily Blunt i John Krasinski, koji imaju dvije kćeri, pažljivo izbjegavaju pokazati njihova lica na društvenim mrežama i ne paradiraju s njima u javnosti.

image

Sandra Bullock

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Sandra Bullock je majka dvoje usvojene djece, a paparazzi su to umalo upropastili. Posvajanje je držala u tajnosti dok nije bilo službeno, a dok je jedna kći bila tijekom probnog razdoblja, previše pozornosti paparazza moglo je onemogućiti posvajanje. Kad je sve bilo gotovo, Sandra se pojavila u magazinu People s djecom, ali su njihova lica bila skrivena.

Eva Mendes i Ryan Gosling dogovorili su se da neće objavljivatu fotografije svojih kćeri dok one ne budu dovoljno stare da daju svoj pristanak. Justin Timberlake i Jessica Biel rado s pratiteljima dijele- fotografije svoje djece na društvenim mrežama, ali uvijek se pobrinu da su im lica zaklonjena ili okrenuta od kamere.

image

Ryan Gosling i Eva Mendes

Marksman/snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Marksman/snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Slavni oskarovac George Clooney i njegova supruga Amal, priznata odvjetnica za ljudska prava, 2017. su dobili blizance. Odlučili su da neće objavljivati njihove fotografije i razbjesnili su se kad su u jednom francuskom magazinu objavljene snimke djece u dvorištu njihove kuće.

image

Amal i George Clooney

Tiziana Fabi/Afp

U priopćenju za javnost Clooney je ustvrdio kako su se paparazzi popeli na ogradu kako bi snimili djecu u privatnom vrtu i zaprijetio žestokim tužbama zbog zadiranja u privatnost. Ni George ni Amal nisu aktivni na društvenim mrežama i paparazzi su naučili lekciju...

image

Justin i Hailey Bieber

Angela Weiss/Afp
image

Blake Lively i Ryan Reynolds

Angela Weiss/Afp
image

A$AP Rocky i Rihanna

Angela Weiss/Afp
image

Emily Blunt i John Krasinski

Frazer Harrison/Getty Images Via Afp
image

Diane Kruger i Norman Reedus

Jb Lacroix/Full Picture Agency Via Afp
image

Jessica Biel i Justin Timberlake

Valerie Macon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 05:20