StoryEditorOCM
Showbizveliki stres

Teški trenuci za Aleksandru Prijović, suprugu Filipu Živojinoviću pozlilo poslije njenog koncerta?! Ritam je naporan

Piše scena sd
9. travnja 2024. - 15:21
Prema riječima očevica, Aleksandra Prijović sa suzama je primila suprugovo loše zdravstveno stanjeIvan Perić/Cropix

Gusti koncertni raspored ostavlja posljedice na izvođače i na organizacijski tim. Čini se da se to dogodilo i popularnoj pjevačici Aleksandri Prijović, odnosno njenom suprugu Filipu Živojinoviću, organizatoru njenih koncerata.

Prema informacijama Informera, Filipu Živojinoviću navodno je naglo pozilo u nedjelju navečer poslije koncerta supruge Aleksandre u novosadskom "Spensu", prenosi Kurir.

- Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila koncert i Filip i ona su u pratnji osiguranja krenuli prema izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela kukati, plakati, a njega su polijevali vodom. Osiguranje ga je unijelo u njegov automobil i negdje odvezlo, a Aleksandru su vratili u salu, vjerojatno da bi se presvukla i što prije pridružila suprugu. Ne znam šta se dalje dogodilo i je li nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine, kazao je izvor iz hsale "Spens".

Ni Filip ni Aleksandra nisu željeli govoriti o toj temi.

Kako se neslužbeno govori, Filipu se zdravstveno stanje ubrzo stabiliziralo, a navodno sve je posljedica napornog rada na organizaciji velikog broja koncerata, posebno posljednjih u Novom Sadu.

image

Filip Živojinović organizator je koncerata supruge Aleksandre Prijović, a posljednji u Novom Sadu bili su posebno zahtjevni

Ivan Perić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:30