StoryEditorOCM
Showbizu osmom desetljeću

Tajna mladolikosti Nede Ukraden: ‘Ne idem da me neko priteže, postoji nešto što se zove kraljevski tretman...‘

Piše MOZAIK SD
8. prosinca 2023. - 09:05

Prate je komentari kako izgleda sjajno, pa i nestvarno dobro za ženu u osmom desetljeću. Kada pjevačicu Nedu Ukraden pitate što se krije iza njezina izgleda i na ono poznato pitanje "ima li kakve posebnih caka", ona kaže da u tome nema ništa umjetno.

“Ja sam netko tko je zagovornik prirodne ljepote u smislu da se istakne ono što je tebi lijepo, da ne robuješ nekim pravilima pod svaku cijenu, jer sada postoji more istih likova, more ​​identičnih ljepotica", rekla je ranije Neda Ukraden o svom izgledu za srpske medije i dodala: "Ne idem svako pola godine na stezanje i botoks, koristim neinvazivne metode".

Pjevačica je u više navrata isticala kako je protiv nametanja raznih ograničenja ženama isključivo zbog godina, a mogla bi se okarakterizirati i kao pobornica tzv. pro-aging pokreta koji slavi (prirodnu) ljepotu žene sa svakim korakom starenja.

"Nemam ni grama silikona u sebi. Postoji kraljevski piling i tretman koji prakticiram godinama, svakih šest mjeseci. Čini mi se da mi godi i da se rezultat vidi. Bog dao ja takvo tijelo i takvo lice.Kad se samo sjetim koliko sam zbog toga plakala kad sam bila mala a sad sam tako sretna.Znala sam se žaliti mami zašto mi je dala okrugle obraze umjesto duge i mršava. Sada mi je drago što imam te jagodice i to lice pa nisam morala ništa pumpati niti korigirati. Također, i dalje radim vježbe svako jutro i brinem se o svom tijelu, a ne samo o licu", rekla je jednom prilikom, prenosi Blic.

Za njen izgled služi se i ponekim trikom. "Svaki dan, ili svaki drugi dan, radim svoj "tabata trening". Pazim koliko god je to moguće. Toliko sam na putu da se čovjek ne može pridržavati svega, ali nema cigareta, alkohola, prejedanje.

Ali naravno, ne može se voditi baš uredan način života kada ste na putu sedam-osam sati, ali u svakom slučaju pokušavam voditi uravnoteženu prehranu. Kad sam kod kuće, zna se da kuham. Volim da kuham i nije mi svejedno šta jedem - otkrila je Neda, prenosi Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:01