StoryEditorOCM
ShowbizLIJEPA VIJEST

Milan Popović dobio i petog nasljednika: u privatnoj klinici partnerica ‘kralja bakra‘ rodila četvrto dijete

Piše SCENA SD
22. veljače 2024. - 18:33

‘Kralj bakra‘, kako nazivaju Milana Popovića, dobio je peto dijete. Naime, njegova partnerica Bojana rodila je sina, pišu srpski mediji. Navodno su mu dali ime Teodor Aleksandar. Biznismen s 28 godina mlađom Bojanom ima sinove Milana i Đorđa te kćer Sofiju. Sina Milana dobili su 2017., zatim je Đorđe stigao 2019., a kćer Sofiju dobili su 2022. godine. Sa Severinom ima još jednog sina, Aleksandra, tako da ima sve zajedno poznatih pet potomaka.

Svi redovito navode kako se o Bojani vrlo malo zna, a Milan je jednom prilikom rekao da se radi o obrazovanoj ženi i da je iz ugledne beogradske obitelji. Par se rijetko pojavljuje u javnosti pa je mali broj njihovih zajedničkih fotografija. O Bojani se samo zna da je studirala marketing.

image

 Milana Popović

Ronald Goršić/Cropix

- Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu prije nešto više od četiri godine. Bojana studira marketing, iz dobre je beogradske obitelji, jako je zgodna, obrazovana, mlada, ima 25 godina, oštroumna je, snalažljiva i uvijek spremna na šalu, ispričao je Milan prije pet godina za srpske medije.

Milan se jednom pohvalio s Bojanom: "S njom nema svađe i prepiranja, čak ni kada je u drugom stanju, kada žene znaju da budu i te kako hirovite. Mila je i draga, super je majka, što mi je veoma važno."

Zanimljivo je da mediji još uvijek nisu došli do informacije kako se Bojana preziva, a ni je li se par možda u međuvremenu vjenčao.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:32