StoryEditorOCM
Showbizi baš joj je ‘sočna‘

Kourtney Kardashian jede svoju posteljicu: Premda zvuči grozno i morbidno, tvrdi da ima brojne zdravstvene benefite

Piše SCENA SD
8. prosinca 2023. - 09:26

Kourtney Kardashian podijelila je prednosti korištenja svoje "sočne posteljice" nakon što je pozdravila svog novorođenog sina Rockyja. Najstarija Kardashianka u srijedu je objavila fotografiju svojih "dodataka prehrani" i, iskreno, to nikoga nije iznenadilo. Očekivali smo da će pojesti svoju posteljicu, ali nismo znali kako.

- Mama je napravila kapsuliranje. Ovo nije reklama, samo sam htjela podijeliti nešto što mi je jako pomoglo u postporođajnom oporavku, napisala je na svom Instagram storyju.

Kourtney Kardashian oduševljeno je govorila o nekim od mnogih zdravstvenih dobrobiti tableta za placentu, tvrdeći da stvaraju višu razinu energije, uravnotežuju razine hormona, povećavaju količinu mlijeka, smanjuju mogućnost postporođajne depresije i pomažu u bržem mršavljenju nakon rođenja djeteta, prenosi Blic.

image
Instagram/screenshot/

Rekla je da joj globalno pomažu u "bržem i boljem oporavku od bebe" i to za majke koje su tek rodile.

U drugom postu, podijelila je popis svih zdravstvenih dobrobiti koje ovaj proizvod ima, dok je također pokazala svoju svježe manikiranu ruku koja u dlanu drži neke tablete.

Kourtney nije jedina Kardashianka koja uživa u zdravstvenim dobrobitima uzimanja posteljice, budući da je Khloe Kardashian također priznala 2018. da bi pojela svoju posteljicu baš kao što je to učinila Kim prije nje, piše Blic.

Kourtney i njezin suprug Travis Barker 1. studenog dobili su sina Rockyja, svoje prvo zajedničko dijete. Kourtney - koja ima sinove Masona (13) i Raynea (8) te kćer Penelope (11) s bivšim partnerom Scottom Disickom - imala je poteškoća tijekom posljednje trudnoće što je zahtijevalo hitnu operaciju fetusa kako bi se spasio Rockyjev život.

- Vječno sam zahvalna svom suprugu koji je dojurio s turneje kako bi bio uz mene u bolnici i brinuo se o meni poslije, moja stijena. I mojoj mami, hvala što si me držala za ruku kroz ovo, napisala je Kourtney na Instagramu nakon užasa u rujnu.

Također je istaknula da kao žena koja je imala tri prethodne trudnoće koje su bile relativno lake, sada ima novo poštovanje prema mamama koje su imale problema.

image
Instagram/screenshot/

- Mislim da nitko tko nije prošao sličnu situaciju ne može ni pomisliti da može razumjeti taj osjećaj straha. Imam potpuno novo razumijevanje i poštovanje prema majkama koje su se morale boriti za svoje bebe dok su bile trudne, otkrila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:18