StoryEditorOCM
Showbizuživaju zajedno

Bivše snahe moćnika uživaju u luksuzu Beverly Hillsa: Tiji Jurčić u posjetu je došla jedna od najbogatijih Hrvatica

Piše SCENA SD
22. ožujka 2024. - 15:52

Na Beverly Hillsu uživa Tia Jurčić, poznata hrvatska poduzetnica koja je nedavno otišla u Ameriku nakon razvoda od Marija Mamića, pronašavši tamo novu ljubav u proslavljenom košarkašu Kennyju Smithu. Tijekom proteklih mjeseci, uživala je na nizu visokoprofilnih događanja, a sada je otkrila da ju je posjetila jedna prilično poznata prijateljica iz Hrvatske - Martina Todorić.

Martina, bivša supruga Ante Todorića, koja je nakon razvoda 2018. godine potpuno nestala iz javnosti, sada je na Beverly Hillsu u društvu Tije. Ante i Martina vjenčali su se 9. studenog 2002., nakon dugogodišnje veze, te su imali veliko slavlje u Zagrebu. Martina, koja je bila Miss Hrvatske 1997., nakon vjenčanja se posvetila obitelji. Imaju troje djece: kćeri Emu i Luciju te sina Ivicu.

Nakon što je koncern Agrokor propao, Ante je s obitelji preselio u Beč, gdje su započeli novi život. Ante i Martina su se razveli prije pet godina, a kasnije se šuškalo da je Martina pronašla sreću s austrijskim poduzetnikom, dok je Ante započeo vezu sa Splićankom Petrom Kaćunko, s kojom je nedavno dobio kćer.

Tia i Mario Mamić su se, unatoč dobrim odnosima, odlučili razvesti nakon nešto više od šest godina braka. U zajedničkom priopćenju naglašavaju važnost očuvanja privatnosti i podršku svojoj djeci u ovom osjetljivom razdoblju. 

"Istina je, Tia i ja se sporazumno razvodimo. I dalje nam je prioritet sreća naše djece i ovim putem učinit ćemo sve da zaštitimo njihovu privatnost. Nas dvoje i dalje ćemo graditi dobar odnos kakav i priliči roditeljima kojima je obitelj ispred svega" rekao je za Story jednom prilikom Marijo Mamić. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:42