StoryEditorOCM

‘Upute za koju hrvatsku stranku trebam glasovati stigle su mi poštom. Ovog nema ni u Somaliji!‘

Piše I. P./JL
12. travnja 2024. - 16:26

Korisnik Reddita jučer je u svom poštanskom sandučić pronašao zanimljivu poruku koja poziva na glasanje za stranku Odlučnost i Pravednost Karoline Vidović Krišto.

Na komadiću papira koji je pristigao sretnom primatelju rukom je tiskanim slovima ispisano kako je 17. travnja potrebno zaokružiti stranku Odlučnost i Pravednost te redni broj 12 iza kojeg se nalazi Mirko Bandić. Podebljane su i ključne riječi: OIP, 12 i Mirko Bandić. Kako bi uputa djelovala ozbiljnije, komadić papira je plastificiran.

SLIKU MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Primatelj poruke fotografirao je papirić pa napisao: ‘Stiglo u pošti. Ovako nešto se ne može vidjeti ni u Somaliji‘

Čini se kako je ovih par rečenica ipak umnoženo kopirkom pa je dodatno prikačen autentičan papirić na kojem stoji: ‘Zamolite i obitelj i prijatelje. Hvala‘.

Vjerojatno je ista ova poruka dočekala više glasača IV. izborne jedinice u koju spadaju Osječko-baranjska, Virovitičko-podravska te dijelovi Koprivničko-križevačke županije. Za razliku od velikih jumbo plakata, ovim putem Mirko Bandić, ili pak netko od protukandidata, komunicira jasno i direktno sa svojim glasačima.

Kontaktirali smo predsjednicu stranke Karolinu Vidović Krišto koja nije upoznata s ovim načinom oglašavanja, no zaključila je kako je netko uložio dodatan trud uoči nadolazećih izbora.

Trud su uočili i komentatori objave pa zaključili kako je Mirko Bandić zapravo savršen čovjek za voditi državu jer i bez budžeta postiže ciljeve.

- Više se ovaj potrudio oko glasača nego što su se trenutno izabrani do sada oko građana, stoji u jednom komentaru.

Nadovezuje se i idući komentator koji kaže kako su zaslužili dodatne bodove za trud, a osvrnuli su se i na moderne metode marketinga kojima se poslužio pošiljatelj poruke.

- HDZ će poslati takvu, ali sa 100 eura unutra. A tih 100 eura su pokrali nama, zaključio je raspravu jedan od komentatora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:20