StoryEditorOCM

Potpuno štuf: ‘Koalicija s HDZ-om? Samo u slučaju rata, a i tada bih se prije predao. A sinu ću reći: Ajde iz zemlje‘

Piše Vijesti sd
18. travnja 2024. - 09:31

"Rezultati su manje-više očekivani. Sad ćemo pristupiti koalicijskim pregovorima, a oni drugi shoppingu, kao što to uvijek rade. Zna se koji su to", komentirao je SDP-ov europski zastupnik Fred Matić jučerašnje izbore za RTL.

Upitan o potpori Zorana Milanovića, rekao je da je to bio plus i da su karte sada otvorene. Na pitanje je li Most prihvatljiv, rekao je da će to još vidjeti. O koaliciji HDZ-a i SDP-a kaže: "Samo u slučaju rata, a i tada bih se prije predao."

Kaže kako su „građani uvijek u pravu, kako biraju, tako im i bude”.

„Očekivao sam da će se građani ipak odlučiti za građansku opciju, ali odlučili su da podržavaju lopove i da ozakonimo lopovluk i krađu", ljut je bio Fred Matić.

image
Tomislav Kristo/Cropix

"Stranačka iskaznica HDZ-a postala je doslovno licence to kill. Institucije su nam ubijene. Mogu građanima i građankama Hrvatske reći samo da im bog može biti na pomoći jer ako i dalje ovo toleriraju, a očito toleriraju, rekli bi Bosanci - bujrum", rekao je.

"Ljudi noću plaču zbog djece u Njemačkoj i Irskoj, a preko dana glasaju za HDZ. Znanost to zove Stockholmskim sindromom. To sam primijetio gorko u Slavoniji", komentirao je. 

"Po kruh će se u pekaru ići s plavom iskaznicom", kazao je i dodao da će nastojati da njegovo dijete ne ostane u Hrvatskoj ”jer budućnosti tu za njega nema”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 11:43