StoryEditor
Trendvraćamo se u ozark

Priča ipak ide dalje: možete odahnuti, stiže nam nova i finalna sezona jedne od najboljih novih serija, no Netflix je uspio zakomplicirati stvar

Piše Trend
2. srpnja 2020. - 09:58

Ozark, mračna saga o peraču novca koji se iz Chicaga s obitelji preselio u srce 'rednečke' Amerike, vraća se uskoro s novom, finalnom sezonom.'Filalno poglavlje priče o obitelji Byrde i njihovom putovanju iz predgrađa u kriminalno carstvo Ozarka', kako su najnoviju sezonu najavili s Netflixa, prikazat će se u dva dijela. Naravno, morali su sve zakomplicirati.

Dakle, finale sertije ići će u dva dijela od po sedam nastavaka. Netflix, dakako, ne otkriva pojedinosti radnje, no Jason Bateman, koji osim što glumi glavnu ulogu, potpisuje i režiju, je na Twitteru napisao da će na seriji i dalje raditi režiser Chris Mundy. Novost je da će Laura Linney, koja glumi Batemanovu suprugu, postati koproducentica, a svoje uloge nastavit će glumiti Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan i Lisa Emery. 

Ozarku je naš filmski kritičar Marko Njegić dao čak pet zvjezdica za prvu sezonu, drugoj i trećoj samo pola zvjezdice manje. Njegovo oduševljenje dijeli još dobar dio kolega, a nećemo vam kriti ni da je i nas opčinila ova čudna obiteljska krimi priča. Jedva čekamo finalnu sezonu, pa makar i u dva dijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2021 23:38