StoryEditor
Showbizkod dalibora petka

Stavros otkriva kako ga žena ‘tjera u penziju‘: poslušajte zašto se još uvijek ne želi oprostiti od pozornice i kako je repao hit Vojka V

Piše PSD
27. svibnja 2020. - 18:08

U ovotjednoj emisiji Dalibor Petko Show, popularni voditelj ugostio je ovogodišnju dobitnicu nagrade Porin za najbolji pop album - Vannu te Jasmina Stavrosa koji je predstavio svoju najnoviju pjesmu 'Moja Marina' autorice Antonije Šole.

Pjesmu 'Moja Marina' Stavros planira izvesti i na ovogodišnjem izdanju CMC festivala, a otkrio je i da će u jednoj od svojih sljedećih pjesama repati na španjolskom jeziku.

- I moja sljedeća pjesma ima rep dio, pa se možda prebacim u repere, uz smijeh je dodao Jasmin na što ga je Petko zamolio da odrepa neke od poznatih stihova hrvatskih repera. Stavros je voditelja Petka, ali i gledatelje pred malim ekranima zabavio izvedbom 'Prikaza' Ede Maajke, 'Ne može' Vojka V i 'Hrvatske velikane' Tram 11.

Na pitanje voditelja o povlačenju u mirovinu, vječno mladi Stavros jasno je odgovorio:

- Pitala me žena prije nekih deset godina kad ću u mirovinu. No ja kad bih otišao u penziju, jednostavno bih ostario.

Pjevačica Vanna Porin je osvojila nakon punih dvadeset godina karijere, a posebno joj je drago što je nagrađena za album 'Izmješane boje', za koji je napisala većinu pjesama. Aktualna pjesma s nagrađenog albuma 'Loš trenutak' otvorila je temu u kojoj se Vanna prisjetila nekih lošijih trenutaka svoje karijere, no cijelu stvar začinio je voditelj Petko zatraživši od Vanne izvedbu neobičnog zadatka. Naime, Vanna je na nagovor Dalibora Petka gledatelje zabavila hula-hopom.

- Naglasak je na struku, savitljivosti, brzini i ritmu. Kao čagica, a ja sam u tome odvratna, duhovito je rekla Vanna, no ubrzo je pokazala da joj ni danas nisu strane spretne vještine koje je imala kao djevojčica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. kolovoz 2021 08:03