Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
ShowbizMoralna obaveza

Placido Domingo pozitivan na koronavirus: ‘Kašljem i imam temperaturu, molim vas da budete ekstremno oprezni. Obitelj i ja smo izolirani‘

Piše PSD
22. ožujka 2020. - 19:39
Attila Kisbenedek/AFP

Španjolski operni pjevač Placido Domingo (79) objavio je u nedjelju na svojem Facebook profilu da je zaražen koronavirusom.

- Osjećam da mi je moralna obveza izvijestiti kako sam bio pozitivan na Covid-19, poznat i kao koronavirus. Moja obitelj i ja smo izolirani, te ćemo tako ostati koliko god vremena medicinski bude potrebno, priopćio je putem Facebooka.

- Svi smo trenutno dobro, no ja kašljem i imam temperaturu zbog čega sam se odlučio testirati, a rezultat je bio pozitivan. Molim vas sve da budete ekstremno oprezni i da slijedite preporuke zdravstvene službe, dodao je.

Prema posljednjim podacima, u Španjolskoj je zaraženo 25.496, a umrlo 1378 ljudi. Među njima je i Lorenzo Sanz (76), bivši predsjednik Real Madrida.

Placido Domingo otkazao je nastupe predviđene za svibanj. Još od skandala o seksualnom uznemiravanju za koje ga je optužilo nekoliko žena, a nakon što je zatražio oprost za nanesenu bol, prorijedio je pojavljivanja u javnosti, ali i glazbene angažmane.

#PLACIDO DOMINGO#KORONAVIRUS#POZNATI I KORONAVIRUS

Izdvojeno