StoryEditor
Showbizkorona debata

Idris Elba o teorijama zavjere: Testirao sam se i pozitivan sam. Daje li mi to neku prednost osim bolesti Covid-19?

Piše PSD
25. ožujka 2020. - 08:13
Chris Delmas/AFP

U obilju teorija zavjera, koje se vežu uz Covid - 19, poznati glumac Idris Elba osvrnuo se i na onu koja indicira da su neke zvijezde plaćene kako bi izjavile da su pozitivne na koronavirus.

Inače, Idris Elba među prvim je poznatim ličnostima u javnost izašao s viješću da je pozitivan na koronavirus. 

Na svome Instagram profilu osvrnuo se na spomenute teorije.

- Ideja da bi nekome poput meni bilo plaćeno da kažem da sam pozitivan na koronavirus je suluda. Ljudi bi najradije virus širili kao da je to vijest, i to je glupo, rekao je Elba u svome live videu.

- Ne vidim nikakvu korist u tome da Sabrina i ja sjedimo doma i tvrdimo da smo bolesni, ako to zapravo nismo. Jednostavno, ne razumijem tu logiku.

Idris Elba nije naveo izvor ove teorije, no reperica Cardi B na svome se Instagram profilu osvrnula na istu temu:

- Kako uopće znati imaš li koronavirus? Neki košarkaši tvrde da uopće nemaju simptome, dok neki kažu da je sve povezano s kašljem. Počinjem sumnjati da je netko tu plaćen da nešto izjavi.

U svom live postu na Instagramu Elba se osvrnuo i na činjenicu da se veliki broj ljudi, koji su vjerojatno zaraženi, uopće nisu u mogućnosti testirati.

- Debata o bogatima i siromašnima, te onima koji su se razboljeli, ili pak nisu, jednostavno nije zdrava debata. Da, dobio sam pravo na testiranje, ali dobio sam i bolest Covid-19. Daje li mi to neku prednost? Jednostavno ne razumije, zaključio je Elba.

#KORONAVIRUS#COVID 19#IDRIS ELBA#CARDI B

Izdvojeno

01. srpanj 2020 19:32