StoryEditor
ShowbizNovo normalno

Ella Dvornik se upoznala sa seoskim običajima u novom domu u Istri: ‘Nakon par dana trauma, otvaram vrata sa smiješkom!‘

Piše PSD
20. lipnja 2021. - 23:13

Ella Dvornik (30) na Instagramu je objavila video u kojem opisuje 'neobične' običaje u Istri. Nakon prvotnog šoka tipičnog za gradsko dijete, influencerica je objeručke prihvatila spontane posjete susjeda, piše '24sata' .

- Novo normalno - susjedi na selu dolaze bez da se najave preko sms-a, WhatsAppa, messengera, i bez potvrde s 4 telefonskih poziva prije. Al dolaze sa teraninom, sirom s tartufima i domaće napravljenim maslinovim uljem, pa sad nakon par dana trauma otvaram vrata sa smiješkom - napisala je Ella kraj videa u kojem slikovito ilustrira svoje stanje duha u vrijeme kad još nije bila upoznata sa seoskim običajima. 

Objavu je lajkalo više od 113 tisuća Ellinih pratitelja, a u 111 komentara iznosili su i svoja iskustva sa susjedima. 

- 'Dobro je dok zvone. Moji ni ne znaju zvonit'. Samo uđu kroz vrata', 'Što ja to mrzim, kod roditelja kad idem - najavim se, kod prijatelja... Ma valjda se to podrazumijeva i pod obavezno je, nema diskusije. Sve ostalo je nekultura i nepoštovanje', 'Tako je nekada bilo... Svi su samo ulazili i družili se.. Nova generacija nema tu naviku, nego bježe jedni od drugih', 'Dobro došla u Istru' - pisali su joj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. srpanj 2021 17:14