StoryEditorOCM
Panoramaopasni zahvat

Mlada žena otputovala je na podizanje stražnjice u Tursku, operacija je uspjela, a ona preminula poslije nekoliko dana

Piše mozaik sd
11. siječnja 2024. - 21:30

Estetske operacije već duži niz godina uživaju popularnost kod onih koji žele izgledati što ljepše. Međutim, takvi zahvati nisu bezopasni, kako pokazuje slučaj 26-godišnje Britanke Demi Agolya.

Majka troje djece iz Salforda otputovala je u kliniku u Istanbulu u Turskoj obaviti "brazilsko podizanje stražnjice". Liječnici su navodno uspješno obavili operaciju, međutim nakon nekoliko dana, dok se spremala odletjeti u Manchester, žalila se na bolove u prsima i pozlilo joj je.

U taksiju na putu do klinike pretrpjela je više srčanih udara uzrokovanih masnom embolijom, a partner Bradley Jones očajnički joj je pokušavao spasiti život.

Mlada žena je odvedena na intenzivnu njegu, ali je u ponedjeljak proglašena mrtvom.

Njezin slomljeni brat Karl rekao je da su je obitelj i partner pokušali uvjeriti da ne ide na podizanje stražnjice jer su bili zabrinuti za njezinu sigurnost.

"Ako netko razmišlja o odlasku na operaciju u Tursku, savjetovao bih da to ne čini! Čak ni njezin dečko nije želio da to učini", rekao je otac preminule mlade žene, piše The Sun, prenosi Kurir.

Neovisno o rezultatima obdukcije, njen slučaj trebao bi biti upozorenje svima koji se upuštaju u takve zahvate, i onima iz Britanije i onima iz drugih država.

image

Demi Agolya, mlada majka troje djece donijela je jednu pogrešnu odluku

Screenshot TikTok
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:09