StoryEditorOCM
PanoramaPROBLEMI

Jill Biden pokazala božićne ukrase Bijele kuće u društvu mačke Willow, nije sve baš prošlo po planu i programu

Piše MOZAIK SD
20. prosinca 2023. - 21:33

Trogodišnja mačka Willow jedna je od najpoznatijih životinja. Naime, Willow stanuje u - Bijeloj kući! Willow je kod obitelji Biden stigla u siječnju 2022. godine i ovo će biti drugi božićni blagdani koje provodi u Pennsylvania Aveu 1600.

Willow je ove godine preuzela i vrlo posebnu ulogu, jer je bila vodič kriz svoj dom i pokazala ukrase Bijele kuće u videu The Doda. U videu je producentica Joanna Zelman rekla da nikada nije bila toliko nervozna pri upoznavanju s mačkom.

"To je nevjerojatno. Došla je na jedan od mojih govora u staji", prisjetila se Jill Biden svog prvog susreta s mačkom. "Došla je, sjela u stolicu i slušala moj govor", dodala je. Prva dama opisala je mačku kao vrlo emotivnu u videu, ali dok su ona i Jill pokazivale kuću, primijetila je da se mačka previše uzbudila zbog božićnih ukrasa, te je neke i oštetila. "Willow, imaš snijeg na krznu", duhovito ju je ukorila i očistila Jill.

Willow je nazvala po Jillinom rodnom mjestu. Mačka je upoznala prvu damu kada je skočila na pozornicu tijekom njezinog govora, koji je održala u sklopu predsjedničke kampanje 2020. godine. Kad je vlasnik farme na kojoj je održan sastanak vidio vezu koju su stvorili, znao je da Willow pripada Jill.

image

JIll i Joe Biden

Brendan Smialowski/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:51