StoryEditorOCM
Moj apartmanLEŽAJEVI KAO STVORENI ZA IZNAJMLJIVAČE, UGOSTITELJE I HOTELIJERE

LEZZI i uživaj u svakom slobodnom trenutku

Piše PROMO
25. travnja 2024. - 00:00

Atraktivni vanjski ležajevi s nadstrešnicom modernog minimalističkog dizajna proizvedeni su u obrtu "ĐINO" iz Pule.

Pod imenom LEZZI predstavljaju elegantno rješenje za sve koji opremaju hotelske plaže, kampove i beach barove najboljim ležaljkama. Posebno dobro pristaju uz bazene vila i kuća za odmor, čega su svjesni mnogi privatni iznajmljivači koji su obrtu "ĐINO" poklonili svoje povjerenje.

image
Andrej Folo/

Ležajevi proizvedeni u Istri prilagođeni su vanjskoj upotrebi. Zato im je konstrukcija izrađena od aluminija izrazito velike čvrstoće i izdržljivosti, otporna je na koroziju i vanjske vremenske prilike, a jednostavno se održava.

image
Andrej Folo/

Za madrace s podesivim uzglavljem i skidivom navlakom, te zastore, koristi se vodoodbojna tkanina. Posebni funkcionalni dodatak predstavlja izvlačni coffee table, pogodan kod ležajeva koji se postavljaju na plažama beach barova i hotela. Odabirom boje konstrukcije, vrste materijala i boje za madrace i zavjese, LEZZI vanjski ležaj u potpunosti se personalizira i prilagođava izgledu vašeg vanjskog prostora. Ovisno o želji kupca, konstrukcija se izrađuje kao fiksna iz jednog dijela ili na rasklapanje. Tako ih je lakše sklopiti i transportirati.

image
Andrej Folo/

Uz LEZZI vanjske ležajeve, svaki se vanjski prostor pretvara u ugodan i opuštajući kutak. Uz LEZZI ćete uživati u baš svakom slobodnom trenutku.

image
Andrej Folo/

https://lezzi.me/

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:03