Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

Koronavirus
StoryEditor
Društvena mrežaČUDAN NIZ OKOLNOSTI

Seve s maskom na licu ispred vrata Milanovog stana u Srbiji: Ne otvara, stavio se sa sinom u samoizolaciju, bio je u Austriji, ništa mi nije rekao!

Piše M.K.
17. ožujka 2020. - 17:02
Severina ispred Milanovog ulaza

Severina je upravo na Instagramu objavila dramatičan video, u kojemu uporno zvoni na vrata stana svog nekadašnjeg partnera Milana Popovića, s kojim vodi veliku sudsku bitku za skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

S maskom na licu, Severina zvoni na parlafon u Njegoševoj ulici i govori:

"Nalazim se u Njegoševoj 55, tu sam već 10 minuta, zvonim, danas je utorak, 17.3., danas po presudi moj dan, kad mogu biti s djetetom od 3 do 8 sati, ali mi ga otac djeteta ne predaje. Proglasio je samoizolaciju.

Tako da uz koronavirus, ja imam i svoju osobnu borbu. Nadam se da će tijela u Hrvatskoj ovo vidjeti tijela koja trebaju to vidjeti.

Ne dozvolja mi niti da mi mahne preko balkona!" - govori splitska pjevačica, opremljena maskom i crnim rukavicama na rukama.

U objavi koju je potkrijepila i pisanim dijelom ostaje nejasno zašto bi trebala biti sporna Popovićeva samoizolacija, ukoliko je zaista bio u Austriji, kao što Severina prenosi, ali cijeli niz drugih okolnosti prilično je kaotičan.

Severina u statusu, naime, navodi sljedeće: 

"Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj.

Otada bila dva puta s Aleksandrom

Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi.

Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće, pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer.

I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio.

Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla." - navodi pjevačica.

#SEVERINA I MILAN

Izdvojeno