StoryEditor
Društvena mrežaVeći problemi

Političar se pojavio na videokonferenciji u gaćicama i izazvao provalu smijeha kod kolega. Neki su ga i kritizirali, pa im je odgovorio: Moj grijeh!

Piše PSD
3. lipnja 2020. - 10:49
Artur Widak/AFP

Luke "Ming" Flanagan, irski političar, izazvao je oduševljenje među kolegama kad se na videokonferenciji zastupnika Europskog parlamenta pojavio u gaćicama.

Isprovocirao je svojim potezom i poneku kritiku, prenosi danas Irish Central

Jer iako zasigurno nije prvi kojemu se dogodila nezgoda tijekom poslovnog sastanka preko video poziva, Flanagan je za vrijeme svog ležernog izlaganja uspio razljutiti brojne svoje sugrađane.

Nakon što se video političara koji sjedi na svome krevetu u košulji i gaćicama proširio mrežom, uslijedilo je, osim salve smijeha od strane kolega, i par oštrih kritika.

"Valjda nije previše tražiti od političara da bude dolično odjeven dok predstavlja svoju državu", komentirala je izvjesna Anne Hesnan, da bi joj Flanagan uskoro odgovorio.

"Odabrao sam pogrešan tajming za svoje jutarnje trčanje. Vratio se baš na vrijeme da se uključim na sastanak. Nabacio košulju. Sjedio u svojim hlačicama za trčanje i sudjelovao u sastanku. Moj grijeh. Moj preveliki grijeh. Namjestio sam ipad pogrešno. Postoje veći problemi od ovoga, Anne", napisao je on.

Izdvojeno

14. kolovoz 2020 05:31