StoryEditor

Koliko ste puta bacili čak pola svijeće koja nije uspjela do kraja izgorjeti? Ovom ‘problemu‘ doskočili su na društvenim mrežama, uistinu djeluje

Piše PSD
29. travnja 2020. - 20:49
Shutterstock

Mirisne i ukrasne svijeće jedan su od najčešćih dekoracijskih simbola raznih interijera, no koliko god - svojim mirisnim notama i ugodnim svjetlom - djelovale opuštajuće, jedna stvar s njima posebno smeta veliki broj ljudi. Riječ je o dijelu svijeće, uz rub čaše u kojoj se nalazi, a koji zapravo nikada do kraja ne izgori. Samim time, rok trajanja svijeće je kraći, a ako se radi o nekom skupljem brendu - nitko ne želi čak polovicu proizvoda baciti u smeće.

Ovom, specifičnom, problemu doskočila je jedna korisnica Twittera koja je na svome profilu objavila video i rješenje za 'neizgoreni' dio svijeće. I izgleda da uistinu djeluje.

Korisnica Lucy na svome profilu  je objasnila da je pomoć oko problema sa svijećom potražila na Instagramu, a ljudi su joj savjetovali da pokuša trik s aluminijskom folijom. 

- Probala sam jučer i doista je uspjelo. Pa ovo je najbolji trik koji sam naučila, napisala je Lucy.

Lucy je podijelila video u kojem je demonstrirala kako je pričvrstila foliju oko gornje polovice zapaljene svijeće i preklopila je pri vrhu - ostavljajući prazninu kako bi plamen mogao dobiti kisik.

#MIRISNE SVIJEĆE#DEKORATIVNE SVIJEĆE#TRIK SA SVIJEĆOM

Izdvojeno

03. lipanj 2020 20:12