StoryEditor
Društvena mrežaBritanski humor

Baka koja komentarima na mreži nasmijava svijet privukla je i pažnju poznatog glumca: Otkako imam slušni uređaj, dvaput sam promijenila oporuku

Piše PSD
3. lipnja 2020. - 15:14
Shutterstock

Gospođa Bryony Burrell vjerojatno je među najstarijim korisnicima Twittera na svijetu.

Vremešna Britanka napunila je 94 godine, a svojim lucidnim opaskama na račun društva, politike, pa čak i kraljevske obitelji uveseljava korisnike ove društvene mreže. Toliko su njeni komentari duhoviti da ju je zapazio i glumac Ryan Reynolds čiji tweetovi već godinama zabavljaju javnost i koji i inače važi za duhovitije pripadnike Hollywooda.

Poslao joj je, kao znak oduševljenja, bocu vlastitog gina Aviation Gin. Naime, gospođa Burrell ne krije koliko uživa u ovome piću.

Odmah se pohvalila na svom Twitter profilu.

- Upravo sam probala Aviation Gin. Suhi gin, a to je moj omiljeni. Dobar je i jak. Ugodno sam iznenađena i sretna sam da sad imam višak zaliha. Vjerujte mi, to je dobar gin. Hvala puno, napisala je u znak zahvale poznatom glumcu.

Pažnju je Burrell ranije privukla naročito sarkastičnim komentarima na račun svoje obitelji. Za vrijeme prikupila je 63.200 pratitelja. Iz njezinih objava se doznaje da ima praunuke koji su osobito uveseljavaju.

- Nedavno sam kupila slušni uređaj. Nisam rekla članovima obitelji da se moj sluh značajno popravio, ali u međuvremenu sam dvaput promijenila oporuku.

Prije nekoliko dana, kada je vidjela britansku kraljicu Elizabetu kako jaše svog ponija osjetila je poriv da nešto prokomentira.

- Baš divno! Iako, ne znam kako se popela na njega, ima isto godina kao i ja. Ja se bez pomoći drugih mogu jedino popeti u lift, napisala je.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 05:11